Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

Asta, da, retragere! Mario Gomez a marcat şi a promovat cu Stuttgart la ultimul meci al carierei: "A fost ultima mea misiune"

Bundesliga Publicat pe 29 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19405592/1/mg.jpg
Atacantul Mario Gomez, supranumit "Super Mario", s-a retras din cariera de fotbalist profesionist la vârsta de 34 de ani, în ziua în care echipa lui, VfB Stuttgart, a promovat în 1.Bundesliga.
 
"A fost ultima mea misiune pentru VfB. Am visat mereu să-mi închei cariera aici", a declarat Gomez, singurul marcator al echipei lui, în înfrângerea suferită, duminică, acasă, scor 1-3, cu Darmstadt, în ultima etapă din 2.Bundesliga.
 
Mario Gomez, care va împlini 35 de ani la 10 iulie, a jucat 78 de meciuri pentru naţionala Germaniei şi a marcat 31 de goluri. El a fost vicecampion european, în 2008, şi a ocupat locul 3, la Cupa Mondială din 2010. Însă Gomez nu a făcut parte din lotul participant la CM-2014, când Germania a cucerit titlul mondial.
 
În carieră, "Super Mario" a evoluat pentru echipele VfB Stuttgart, unde a debutat şi de unde s-a retras, Bayern Munchen, Fiorentina, Beşiktaş şi VfL Wolfsburg.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele