Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Barcelona ar fi putut să se salveze din criza financiară! Un club din Premier League, ofertă imensă pentru „perla” catalanilor

Barcelona Publicat de Răzvan Cîrceag pe 15 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20430920/1/ansu-fati-si-messi.jpg

 

Barcelona se luptă cu o serie masivă de probleme financiare, însă situaţia putea fi ameliorată dacă ar fi acceptat o ofertă din Premier League pentru Ansu Fati. 

Josep Maria Bartomeu, fostul preşedinte al Barcelonei considerat vinovat principal pentru situaţia actuală a clubului, a oferit un interviu în care a făcut o dezvăluire importantă. Acesta a precizat că un club din Premier League - fără a-i da numele – a făcut o ofertă de 150 de milioane pentru Ansu Fati, tânărul fotbalist al catalanilor, văzut ca un viitor superstar. 

„Ar fi fost un beneficiu direct pentru sezonul 2020-21, dar la Barca, predomină proiectul sportiv şi economia continua”, a spus Bartomeu pentru Mundo Deportivo. 

Fati a început excelent la Barcelona, debutând la doar 16 ani, însă apoi a suferit o accidentare grea, care l-a ţinut departe de acţiune timp de 9 luni.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele