Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Becali pune piciorul în prag şi anunţă că se va implica şi mai tare la FCSB. “Nu se mai bagă nimeni. De acum doar eu fac transferurile”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20183672/1/gigi-becali-1.jpg

Periplul lui Ante Vukusic la FSCB a fost unul de coşmar. Adus ca o adevărată vedetă, atacantul nu a dat randament şi a fost trecut pe linie moartă, după doar câteva partide. Fanatik scrie că motivul principal al rupturii dintre club şi fotbalist este legat de faptul că MM Stoica a garantat pentru el în faţa lui Gigi Becali.

Cum prestaţiile nu au fost cele aşteptate, Vukusic a intrat rapid pe ”lista neagră”. Iar Gigi Becali a anunţat că din vară se va ocupa doar el de campania de transferuri.

“Nu se mai bagă nimeni. De acum doar eu fac transferurile la FCSB”, a afirmat Becali, pentru Fanatik.

Nu mai este dorit nici în Slovenia

Ante Vukusic (29 de ani) ratează un transfer care era dat ca sigur. Atacantul îşi termină contractul cu FCSB la finalul campionatului, iar toate informaţiile, din presa din Slovenia, duceau cu gândul că va ajunge la NK Olimpija Ljubljana, echipă pentru care a mai jucat în trecut.

A apărut poziţia oficială a clubului, iar aceasta e cât se poate de clară! În acest moment, posibilitatea mutării e nulă. Slovenii nu vor să îl ia pe Vukusic, probabil şi pentru că a dat un randament foarte slab în Casa Liga 1, la FCSB.

Pentru moment, nu suntem cu gândul la revenirea lui Ante Vukusic. Rămâne de văzut ce se întâmplă la finalul sezonului. Ne concentrăm pe ceea ce ne aşteaptă în lupta pentru campionat”, a declarat Zeljko Mandaric, partenerul de afaceri al preşedintelui Olimpijei, deşi Vukusic poate fi ”asigurat” încă de pe acum, fără probleme.

Înainte să vină la FCSB, atacantul croat a evoluat pentru NK Olimpija Ljubljana. Acolo a avut evoluţii extrem de apreciate, marcând de 28 de ori şi oferind 9 pase decisive în 50 de partide. Cele mai bune evoluţii ale carierei le-a avut însă în ţara natală, la Hajduk Split, unde în 99 de prezenţe a adunat 42 de goluri şi a contribuit cu 8 pase decisive la reuşitele colegilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele