Ultima oră
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
Hagi vs. Teja, în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00 Hagi vs. Teja, în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00
Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică" Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică"
Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş
Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!" Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!"
Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da” Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da”

Chindia pierde şi jucători în finalul de sezon! Fotbalistul experimentat rămas fără contract începând de astăzi

Chindia Târgoviște Publicat pe marți, 13:03
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/19406914/1/chindia.jpg


Chindia Târgovişte forţează salvarea de la retrogradare în acest sezon fără tehnicianul Viorel Moldovan, care va fi înlocuit cu Emil Săndoi pentru ultimele nouă etape.

Pe lângă tehnicianil de 47 de ani, penultima clasată din Liga 1 va pierde şi unul dintre cei mai experimentaţi jucători. Este vorba de mijlocaşul Daniel Novac (32 de ani) căruia îi expiră contractul pe 30 iunie. Înţelegerea acestuia nu a fost prelungită, iar Chindia nu se va mai putea baza pe el în finalul de sezon.

Trecut pe la Poli Iaşi sau Voluntari, Novac a strâns 55 de meciuri în tricoul Chindiei, fiind titular incontestabil în sezonul promovării, în timp ce în acest sezon a strâns 16 meciuri în Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt