Ultima oră
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie

Continuă laudele pentru Ianis Hagi, după ultimul meci la Rangers. “Are un talent special, o viziune pentru astfel de execuţii”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 26 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19565410/1/hai.jpg

Presa din Scoţia a apreciat evoluţia lui Ianis Hagi, în cele 84 de minute pe care le-a petrecut pe teren în meciul cu Livingston, câştigat de Rangers cu 2-0, din etapa a 12-a din Premiership.

Ianis a reuşit să îi dea o pasă ideală de gol lui Aribu, în minutul 9, când s-a produs deschiderea scorului. Chiar dacă la naţională a avut prestaţii mult sub aşteptări, Hagi Jr. a bifat, duminică, a şasea pasă decisivă în prima ligă scoţiană, fiind lider la acest capitol în campionat. De asemenea, este a şasea partidă la rând, în Premiership, în care Ianis Hagi contribuie la cel puţin un gol marcat de Rangers.

Dar laudele pentru internaţionalul român nu s-au oprit. Gary McAllister, secundul echipei a ţinut să spună câteva cuvinte frumoase.

“Are un talent special, o viziune pentru astfel de execuţii. Iar Ianis are cifre fantastice şi îmi place că el caută mereu pasa în faţă.

Unii aleg opţiunea mai uşoară, să paseze în lateral sau înapoi, dar el vrea mereu să se ducă înainte şi să fie creativ.

Este un fotbalist care se descurcă excelent şi pe spaţii mici, chiar dacă uneori e riscant şi pierzi posesia. Dar eu îi încurajez pe jucători să aibă curaj şi să caute poarta, să creeze ocazii.

E şi o presiune pe jucători ca el - trebuie să dea goluri sau să contribuie la marcarea lor,” a declarat Gary McAllister, cu privire la fotbalistul care a împlinit săptămâna trecută 22 de ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri