Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Costel Gâlcă, mesaj de susţinere pentru Toni Petrea. ”A avut un an bun zic eu şi echipa a jucat destul de bine”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20480119/1/galca.jpg

Costel Gâlcă e şi el un antrenor aflat în vederile echipei naţionale, dar care exclude o posibilă preluare a primei noastre reprezentative. Antrenorul a afirmat că nu se gândeşte la o astfel de aventură, dorind să fie angrenat în fenomen zi de zi, să preia o nouă echipă de club.

Ultimul antrenor care a adus titlul la FCSB a avut un mesaj încurajator pentru Toni Petrea, însă a punctat faptul că în acest moment CFR este favorită pentru un nou titlu.

"CFR Cluj e mare favorită şi anul acesta. Dar FCSB are şansa ei, la fel şi Universitatea Craiova, doar că ei au mai pierdut teren în ultimele meciuri. Mai este mult de jucat şi nu se ştie. Prima opţiune o are clar CFR-ul. Vor urma meciurile directe.

El (n.r. – Toni Petrea) a mai fost acolo, a câştigat un trofeu, echipa a jucat bine, cunoaşte foarte clubul şi jucătorii. Nu cred că o să fie o problemă pentru el şi sper să aibă şi rezultate bune. A avut un an bun zic eu şi echipa a jucat destul de bine cu Toni Petrea.

La Steaua (n.r. - FCSB) e foarte greu pentru că an de an se vând jucători importanţi şi se schimbă mult lotul. E foarte dificil să câştigi titlul în condiţiile astea. Întrebaţi-l pe Gigi Becali dacă vrea să mai câştige campionatul. El ştie mai bine ce trebuie să facă",
a spus Costel Gâlcă pentru Fanatik

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele