Ultima oră
Constin Budescu, cale liberă către FCSB. ”Pot semna cu orice echipă, dar mai am contract şi, dacă o să semnez şi nu mă lasă” Constin Budescu, cale liberă către FCSB. ”Pot semna cu orice echipă, dar mai am contract şi, dacă o să semnez şi nu mă lasă”
EXCLUSIV | Budescu, prins între Astra şi FCSB: "Este foarte greu, domnul Niculae nu vrea să mă lase" EXCLUSIV | Budescu, prins între Astra şi FCSB: "Este foarte greu, domnul Niculae nu vrea să mă lase"
VIDEO | Accident horror în Raliul Monte-Carlo. Echipajul a scăpat miraculos VIDEO | Accident horror în Raliul Monte-Carlo. Echipajul a scăpat miraculos
Forţează promovarea. Oţelul Galaţi a transferat doi jucători care au jucat în Casa Liga 1 Forţează promovarea. Oţelul Galaţi a transferat doi jucători care au jucat în Casa Liga 1
Zidane, la un pas de a fi demis. Cine este numele surpriză care e favorit să îi ia locul Zidane, la un pas de a fi demis. Cine este numele surpriză care e favorit să îi ia locul
Paula Badosa, prima jucătoare depistată cu Covid la Australian Open. Acesta a făcut anunţul din carantina impusă de oficiali Paula Badosa, prima jucătoare depistată cu Covid la Australian Open. Acesta a făcut anunţul din carantina impusă de oficiali

Cum l-a refuzat Barcelona pe Ronaldo pentru 17 milioane de euro: "Nu regret nici acum!" Dezvăluirea lui Juan Laporta

Barcelona Publicat pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19883297/1/ronaldo-messi.jpg

Traseul lui Cristiano Ronaldo în fotbal putea fi cu totul diferit, dacă Barcelona ar fi spus "Da" propunerii primite în urmă cu 18 ani, când portughezul se pregătea să o lase pe Sporting Lisabona pentru Manchester United.

Preşedintele de atunci al catalanilor, Juan Laporta, a povestit cum a refuzat şansa de a-l cumpăra pe CR7 cu doar 17 milioane de euro, precizând că nu regretă în niciun moment că a declinat oferta primită.

Ronaldo a ajuns între timp unul dintre cei mai buni jucători din istoria marilor rivali de la Real Madrid, club unde a cucerit de patru ori Liga Campionilor.

"Ne pregăteam să-i aducem pe Ronaldinho şi Rafa Marquez, iar reprezentanţii lui Marquez nu l-au propus pe Ronaldo. Era la Sporting în acel moment.

Unul dintre agenţi ne-a spus că au un jucător care se înţelesese cu Manchester United pentru 19 milioane, dar că ni l-ar putea vinde nouă cu 17 milioane.

Dar investisem deja în Ronaldino în acest moment şi Cristiano juca mai mult în bandă decât într-o poziţie centrală. Am considerat că suntem acoperiţi şi am refuzat, iar acum nu regret"
, a declarat Juan Laporta, fostul preşedinte la Barcelonei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele