Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Cum l-a refuzat Barcelona pe Ronaldo pentru 17 milioane de euro: "Nu regret nici acum!" Dezvăluirea lui Juan Laporta

Barcelona Publicat pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19883297/1/ronaldo-messi.jpg

Traseul lui Cristiano Ronaldo în fotbal putea fi cu totul diferit, dacă Barcelona ar fi spus "Da" propunerii primite în urmă cu 18 ani, când portughezul se pregătea să o lase pe Sporting Lisabona pentru Manchester United.

Preşedintele de atunci al catalanilor, Juan Laporta, a povestit cum a refuzat şansa de a-l cumpăra pe CR7 cu doar 17 milioane de euro, precizând că nu regretă în niciun moment că a declinat oferta primită.

Ronaldo a ajuns între timp unul dintre cei mai buni jucători din istoria marilor rivali de la Real Madrid, club unde a cucerit de patru ori Liga Campionilor.

"Ne pregăteam să-i aducem pe Ronaldinho şi Rafa Marquez, iar reprezentanţii lui Marquez nu l-au propus pe Ronaldo. Era la Sporting în acel moment.

Unul dintre agenţi ne-a spus că au un jucător care se înţelesese cu Manchester United pentru 19 milioane, dar că ni l-ar putea vinde nouă cu 17 milioane.

Dar investisem deja în Ronaldino în acest moment şi Cristiano juca mai mult în bandă decât într-o poziţie centrală. Am considerat că suntem acoperiţi şi am refuzat, iar acum nu regret"
, a declarat Juan Laporta, fostul preşedinte la Barcelonei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele