Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Daniel Pancu, declaraţie inedită, despre sitaţua de la Poli Iaşi. ”Cred că nici nu mai ştiţi cum se scrie cuvântul bani, pentru că nu l-aţi mai pronunţat de mult”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 11 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19477903/1/dd.jpg

Poli Iaşi are o partidă extrem de importantă în această etapă din Casa Liga 1, contra celor de la Gaz Metan Mediaş. Daniel Pancu, tehnicianul moldovenilor a prefaţat partida şi a făcut o declaraţie interesantă, cu privire la Mircea Rednic, predecesorul său.

Pancu a afirmat că Rednic este caz un în fotbal, datorită faptului că şi-a premiat jucătorii cu bani din propriul buzunar, în contextul în care la echipă sunt probleme financiare foarte mari.

„Mircea Rednic e un caz unic cred în fotbalul mondial, nu am mai auzit de antrenori care să acorde prime. Motivaţia la mine este să reuşim să ne impunem stilul, să câştigăm jocurile, pentru că astea sunt satisfacţiile cele mai mari. Apoi vin şi cele financiare. Satisfacţia la noi e victoria, după care câte o zi liberă în plus. Situaţia financiară s-a mai rezolvat. Chiar glumeam cu jucătorii, cred că nici nu mai ştiţi cum se scrie cuvântul bani, pentru că nu l-aţi mai pronunţat de mult. Avem promisiuni şi chiar certitudinea că în scurt se vor mai rezolva din problemele financiare. Şi e important în primul rând restanţele din sezonul trecut să fie achitate, pentru că jucătorii au muncit, au suferit, au trecut printr-o perioadă foarte grea”, a declarat Pancu, înainte de partida cu Gaz Metan Mediaş.

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele