Ultima oră
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90

DDB confirmă situaţia critică de la Dinamo! "Mulţi jucători şi-au depus memorii, e posibil să plece Deian şi Anton" Mesajul transmis de Dusan Uhrin

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 23 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20257947/1/dinamo.jpg

Dinamo este în cantonament în Turcia, dar situaţia financiară a clubului a atins un punct critic. Peluza ‘Cătălin Hîldan’ şi Programul DDB au confirmat că mai mulţi jucători au depus memorii la FRF pentru a deveni liberi de contract, întrucât nu şi-au primit restanţele salariale. Liderii echipei, Deian Sorescu şi Paul Anton, au primit oferte şi sunt pe picior de plecare. În schimb, antrenorul ceh Dusan Uhrin a transmis că vrea să rămână alături de ‘roş-albi’.

Deocamdată, Dusan Uhrin are la dispoziţie 27 de jucători în Turcia. Duminică, 27 iunie, Dinamo are programat un amical cu Galatasaray.

Dinamo are mare nevoie de bani – peste 1 milion de euro, în cel mai scurt timp - şi nu a găsit deocamdată un investitor important. Fanii din Programul DDB administrează situaţia clubului, chiar dacă acţionarul majoritar Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea.

PCH a anunţat două priorităţi: 1) achitarea salariilor restante, pentru ca jucătorii să-şi retragă memoriile; 2) deblocarea transferurilor.

"Mulţi dintre jucători şi-au depus memorii, iar pentru Deian şi Anton există oferte, deci e posibil să plece. Înţelegeţi situaţia în care se află Uhrin!?

Antrenorul pregăteşte în Turcia o echipă de care nu ştie ce se va alege la întoarcere. La amicalul cu Galata, pe 27, va introduce un prim 11 fără a avea certitudinea că jucătorii vor mai fi la Dinamo în iulie. Şi totuşi omul acesta, un profesionist desăvârşit, care a acceptat provocarea (nebună) de a salva Dinamo de la retrogradare, s-a urcat în avion. Câţi ar fi făcut-o!?

Duşan a cerut însă o discuţie înainte, cu cei care l-au adus. Cu singura entitate care se încăpăţânează să ţină clubul în viaţă. I-am prezentat atât situaţia exactă în care se află Dinamo, cât şi soluţiile pentru a putea începe campionatul.

Un singur lucru ne-a cerut Duşan! Indiferent de soluţia pe care se va merge, să depunem toate eforturile pentru ca el să îşi mai poată face meseria.

Există inclusiv varianta ca DDB să lase Dinamo să cadă, însă evident că nu o luăm în calcul. Vom lupta până la capăt!

Iar lupta noastră, astăzi, este aceea de a reuşi să îl păstrăm pe Uhrin la Dinamo, pentru că avem mare nevoie de el!

Pentru ca acest lucru să se întâmple, e obligatoriu să rezolvăm două probleme.

1. Să achităm salarii, pentru ca jucătorii să îşi retragă memoriile.

2. Să deblocăm transferurile

Prima problemă nu poate fi rezolvată fără implicarea suporterilor.

DDB a demarat deja discuţii cu parteneri ai lui Dinamo. DDB caută soluţii şi în altă parte, batem în continuare la uşi, unele se deschid, altele nu, câteva ne-au fost trântite în nas. Nu-i nimic, ne-am asumat, Dinamo va trăi!

E OBLIGATORIU SĂ PLĂTIM SALARII, altfel Dinamo e în pericol să nu înceapă campionatul.

“Faceţi tot ce puteţi pentru ca şi eu să pot să ajut Dinamo. Îmi doresc să rămân să lupt alături de voi!”

Ultimele cuvinte rostite de Duşan Uhrin, duminică, la finalul întâlnirii cu DDB", este mesajul PCH, postat pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele