Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

Decizie istorică în atletism. A fost anulată o competiţie cu tradiţie de 124 de ani

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/19375903/2/maraaa.jpg

Atletismul continuă să piardă evenimente din cauza pandemiei de Coronavirus. Organizatorii Maratonului de la Boston au anuţat  că din cauza problemelor cauzate de Coronavirus, care a făcut ravagii în SUA, evenimentul nu se va putea ţine în acest an.

Maratonul trebuia să aibă loc în primă fază pe 20 aprilie, fiind mutat ulterior pe 14 septembrie, dar cum evoluţia Covid-19 nu e una îmbucurătoare s-a decis anularea ediţiei din 2020. De asemenea, s-a stabilit ca evenimentul din 2021 să aibă loc pe 19 aprilie.

Competiţia a fost anulată pentru prima oară în cei 124 de ani de existenţă, iar în 2013 a trecut prin cel mai negru eveniment din istorie, când în timpul maratonului a avut loc un atentat terorist, soldat cu moartea a 3 persoane şi rănirea a peste 250.

Celelalte două mari maratoane care au loc în SUA: Chicago (11 octombrie) şi New York (1 noiembrie) deocamdată rămân în calendarul competiţional al anului curent.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele