Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Dennis Man, lăudat de un adversar din Casa Liga 1. ”E într-un moment foarte bun, mă bucur pentru el, e important pentru el să ţină acelaşi drum”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19909893/1/man.jpg

Liviu Antal a revenit de curând în prima ligă din România, fiind adus de UTA Arad din Lituania, acolo unde a făcut o figură foarte frumoasă. Atacantul a vorbit despre Dennis Man, unul din cei mai valoroşi jucători ai momentului, pe care îl vede ca fiind un jucător important.

„Dennis Man e într-un moment foarte bun, mă bucur pentru el, e important pentru el să ţină acelaşi drum, pentru că e încă tânăr. Dacă va merge cu aceeaşi seriozitate şi constanţă în jocuri, sigur va ajunge la un nivel foarte bun, pentru că are calitate”, a declarat Liviu Antal, pentru ProSport.

A revenit în Casa Liga 1

UTA Arad şi FC Viitorul au remizat vineri, scor 0-0, în penultimul meci din etapa a 16-a din Liga 1, în direct pe Look Sport. Prudenţa a fost cuvântul de ordine în cazul ambelor echipe. Echipa pregătită de Mircea Rednic a jucat în inferioritate numerică din minutul 83.

Liviu Antal a revenit în Casa Liga 1, după o pauză de trei ani. Atacantul a intrat în minutul 61, fără să marcheze. La final, acesta a declarat că a fost foarte bine primit în vestiarul formaţiei din Arad şi a ţinut să îşi laude colegii, dar şi pe Laszlo Balint.

"Aveam colegi cu care am mai jucat şi care sunt aici, de exemplu Hora, care e un prieten foarte bun şi este esenţial pentru noi. Mi-a fost dor de Liga 1. Acum urmează să mă pregătesc cât mai bine ca să joc şi 90 de minute.

Foarte bine m-au primit colegii, am nişte colegi minunaţi, am găsit aici un antrenor devotat, care se implică foarte mult. Cei din conducere încearcă să ne ofere toate condiţiile, e un club foarte bine organizat", a spus Antal, la flash-interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele