Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Dorin Goian a dat verdictul. Fostul fundaş e convins că Rangers va câştiga ”dubla românilor” dintre Hagi şi Stanciu

Europa League Publicat pe 11 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20059234/1/profimedia-0030860014.jpg

Azi de la 19:55, pe Look Sport, are loc duelul românilor din Europa League, Nicolae Stanciu vs. Ianis Hagi, în Slavia Praga – Rangers. Dorin Goian, fost fundaş al scoţienilor, a dat verdictul şi e convins că trupa lui Steven Gerrard va merge mai departe. Ba chiar a plusat, spunând că va ajunge în finala competiţiei.

Eu merg clar pe Rangers! Şi îmi doresc ca ei să meargă mai departe. De fapt, cred că Rangers are cu adevărat puterea să joace cel puţin finala! Clar. Chiar dacă mai sunt echipe foarte puternice. Cu organizare bună şi cu puţin noroc, mai ales că şi Rangers are jucători foarte buni”, a spus Goian pentru Fanatik.

Posturile Look Sport îţi oferă meciurile tari ale serii, din Europa League! 

Slavia Praga - Rangers este meciul serii pentru români, în condiţiile în care doi jucători importanţi pentru echipa naţională, Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi îşi dispută un loc în sferturile Europa League. 

Dacă Stanciu este aproape sigur de locul de titular, Ianis Hagi are emoţii. De altfel, fiul lui Gică Hagi a evoluat mai puţin decât se aştepta în acest sezon, iar randamentul său a fost în unele momente dezamăgitor. Meciul de pe „Eden Arena” din Praga va fi arbitrat de Ovidiu Haţegan.

Ciprian Tătăruşanu merge cu Milan în „Teatrul Viselor” pentru bătălia cu Manchester United, iar Dinamo Kiev, cu Mircea Lucescu pe banca tehnică, are o misiune grea cu Villareal.

Iată programul complet al transmisiunilor posturilor Look Sport din „optimile” Europa League:

19:55 Manchester United - AC Milan - Look Sport+ / LOOK 4K

19:55 Slavia Praga - Glasgow Rangers - Look Sport

19:55 Dinamo Kiev - Villareal - Look Sport 2

19:55  Ajax Amsterdam - Young Boys Berna - Look Sport 3

22:00 Tottenham - Dinamo Zagreb - Look Sport+

22:00 Olympiacos - Arsenal Londra - Look Sport

22:00  AS Roma - Sahtior - Look Sport 2

22:00  Granada - Molde - Look Sport 3

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele