Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

E clar! Koeman a anunţat principala ţintă a Barcelonei pe piaţa transferurilor: "Îl vreau aici, da!"

Barcelona Publicat pe 18 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19517627/1/olanda.jpg

Barcelona a pierdut primul meci sub comana lui Ronald Koeman, iar pentru tehnicianul olandez a devenit clar că echipa are nevoie de întăriri pentru îndeplinirea obiectivelor din acest sezon.

Tehnicianul aşteaptă perioada de mercato din ianuarie pentru a putea face transferuri şi a vorbit deschis despre omul pe care îl vrea neapărat în tricoul Barcelonei: Memphis Depay.

Internaţionalul olandez s-a aflat în negocieri cu Barcelona şi în această vară, dar mutarea a picat. Koeman speră însă că în iarnă să facă transferul mult dorit.

”Cu siguranţă că este o posibilitate ca Depay să ajungă la Barcelona, da. Vom încerca, pentru că îl vreau aici. Totuşi, nu pot şti care va fi situaţia financiară a clubului în ianuarie, rămâne de văzut.

Sigur că vorbisem atunci cu Depay, i-am spus ideile mele. În principiu, totul era pregătit pentru transferul lui aici, nici că putea fi mai rău. A fost păcat, dar Memphis a înţeles situaţia”
, a declarat Ronald Koeman pentru Sport.es.

În vârstă de 26 de ani, Depay joacă la Olympique Lyon şi e cotat la 45 de milioane de euro, conform Transfermarkt. Olandezul are 53 de meciuri şi 19 goluri marcate în tricoul echipei naţionale. Lansat de PSV Eindhoven, Depay a avut parte de o experienţă nereuşită la Manchester United, între 2015 şi 2017, când a fost vândut la Lyon pentru doar 16 miloane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele