Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Cuvinte grele ale lui Florin Răducioiu, după eşecul categoric al lui Dinamo, contra FCSB-ului: ”A fost dezastru!”

FCSB Publicat pe 13 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20392198/1/raducioiu.png

Florin Răducioiu, fostul mare fotbalist al lui Dinamo, a vorbit, în cadrul emisiunii Suporter, de pe Look Sport +, despre cum vede acum clubul pe care l-a reprezentat, după eşecul ruşinos de duminică seara, cu FCSB. Dat fiind faptul că formaţia din ”Ştefan cel Mare” a cedat la şase goluri, Răducioiu crede că viitorul e unul gri pe cerul ”câinilor”, dar speră, cumva, ca Dario Bonetti să rezolve situaţia.

Florin Răducioiu a fost, în primul rând, şocat de modul în care a arătat apărarea lui Dinamo. A văzut multe găuri în defensivă, chiar şi anterior eliminării lui Steliano Filip, când diferenţa a devenit mai mult decât evidentă.

”Viitorul lui Dinamo este foarte complicat, nu sunt motive să spunem că eliminarea lui Filip a fost atât de gravă. Apărarea lui Dinamo a fost dezastruoasă în meciul acesta, cu FCSB, evoluţia anumitor jucători din defensivă a fost dezastruoasă. Îmi pare rău pentru Dario Bonetti, trebuie să facă ceva rapid, să găsească variante.

Sper să şi poată face asta, pentru că situaţia e foarte complicată”, a spus Florin Răducioiu, la finalul meciului, în emisiunea Suporter.

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta din Casa Liga 1, arbitrat de Istvan Kovacs. Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7, V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol).

În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele