Ultima oră
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo

EXCLUSIV | Lucian Goian, reacţie după nemulţumirile lui Edi Iordănescu: ”Atunci, de ce ne mai plângem?”

FCSB Publicat pe 18 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20399692/1/edi-iordanescu.jpg

FCSB s-a impus la limită în faţa celor de la FC U Craiova, cu 1-0, după un gol marcat de Keşeru din penalty, în urma unei faze controversate. Edi Iordănescu a dat vina şi pe teren pentru evoluţia echipei sale, dar Lucian Goian, prezent în platoul emisiunii Fotbal Look, de pe programul Look Sport +, a declarat că asta nu e o scuză şi că FCSB a suferit din alte motive.

Anume, că jucătorii bucureştenilor, cel mai probabil, au luat adversarul de sus, mai ales că runda trecută au câştigat cu 6-0 în faţa marii rivale, Dinamo.

FCSB nu a convins, dar era greu ca echipa să fie menţinută la acel nivel, motivată, după 6-0 în derby-ul cu Dinamo. A fost un joc mai puţin reuşit, nu ştiu dacă a contat calitatea terenului, pentru că e un clişeu. Ambele echipe au jucat pe acelaşi teren, pe unele te avantajează, pe unele te dezavantajează.

Nu a fost un teren prost, nu trebuie să criticăm, pentru că o să vină iarna. Atunci, de ce ne mai plângem?”, a declat Lucian Goian, în emisiunea Fotbal Look.

FCSB a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC U Craiova, într-un meci din etapa a 9-a din Casa Liga 1. Golul a fost marcat de Keşeru, în minutul 61, dintr-un penalti acordat pentru un fault în careu.

  • FC U Craiova: Mogoşanu – Negru, Diallo, Kovacic, Buşu – Asamoah, Albu, Marquet – Ondaan (Vieira ’75), Bălan (Compagno ’65), Sidibe (Raicea ’65). Antrenor: Adrian Mutu.
  • FCSB: A. Vlad – V. Creţu, A. Miron, Vinicius, Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Oct. Popescu (Cristea ’66) – Cordea (Oaidă ’90), Keşeru (Budescu ’77), V. Gheorghe (Stoica ’66). Antrenor: Edward Iordănescu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele