Ultima oră
Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor” Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Franţa - Germania, de la ora 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Franţa - Germania, de la ora 22:00
VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"
Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi! Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi!
Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO
FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă" FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă"

Fanii dinamovişti dau asigurări că echipa nu va intra în criză. "Nu e totul chiar atât de negru! Ştim să îndulcim otrava"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe joi, 19:13
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20240269/1/ddb-fani.jpg

Fanii-acţionari din Programul DDB au anunţat că insolvenţa nu este o variantă luată în calcul pentru gestionarea situaţiei financiare precare a clubului Dinamo, care a mai fost în insolvenţă în perioada 2014-2015. Mai mult, Peluza ‘Cătălin Hîldan’ a transmis un mesaj în care a dat asigurări că programul echipei nu va perturbat de problemele financiare.

Dinamo vrea să construiască o echipă de play-off doar cu sprijinul financiar al fanilor din Programul DDB. Fundaşii Raul Albentosa şi Florin Bejan au plecat deja de la Dinamo. Ar putea urma Deian Sorescu, Paul Anton, Adam Nemec şi Diego Fabbrini.

Lotul de la Dinamo se va reuni pe 15 iunie, apoi ‘câinii roşii’ vor merge într-un cantonament în Turcia, în perioada 21-28 iunie.

Antrenorul ceh Dusan Uhrin a anunţat că nu există niciun plan pentru sezonul 2021-2022, iar salariile nu au fost achitate către jucători şi staff-ul tehnic.

"(1) Uhrin, profesionistul desăvârşit, omul care ne-a salvat şi care rămâne alături de noi se întoarce din vacanţă şi dăm drumul la treabă. 2) Indiferent de nenorociri anunţate în media, echipa se reuneşte pe 15 şi pleacă în Turcia. 3) Dinamo se va pregăti pentru noul sezon cu stil, vom întâlni pe Galatasaray în cantonament, genul de adversar la care alte echipe doar visează. Şi lista poate continua, credeţi-ne pe cuvânt, nu e totul chiar atât de negru! Ştim să îndulcim otrava până în punctul în care ar savura-o şi un chimist absolvent la Harvard. Atât că DDB este despre altceva", este mesajul PCH postat pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele