Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB a negociat cu Diego Simeone! Povestea din 2011 şi ce s-a întâmplat apoi

FCSB Publicat pe 29 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20527990/1/diego-simeone.jpg

Diego Simeone (51 de ani) este unul dintre cei mai buni antrenori din lume ai momentului. Cu toate acestea, la început de carieră nu i-a fost uşor şi a fost nevoit să tragă şi să anuleze multe declaraţii care spuneau că nu va avea o ascensiune precum cea de fotbalist.

Traiectoria în antrenorat îi putea aduce lui Simeone o experienţă în Casa Liga 1, la FCSB. Mihai Stoica a recunoscut că argentininanul s-a aflat pe lista bucureştenilor în 2011, când abia se despărţise de Catania, unde a stat doar şase luni şi nu a avut cine ştie ce rezultate.

Simeone a prins ”peştele cel mare” în 2011, în decembrie, când a semnat cu Atletico Madrid. O mutare care a fost contestată de mulţi, dar ce a urmat apoi e istorie. De altfel, povestea merge mai departe pentru că şefii clubului din capitala Spaniei, conform unor surse neoficiale, îl plătesc lui Simeone un salariu uriaş, se pare cel mai mare din lume.

Gigi îmi spusese să găsesc un antrenor, pentru că dacă nu s-ar fi implicat el, mai erau două zile şi începeam pregătirea, eram disperaţi să găsim un antrenor. L-am avut şi pe Simeone, am avut discuţii şi cu sora sa la Buenos Aires, nu îl interesau banii, stătea bine din punct de vedere financiar.

În 2011 s-a întâmplat, nu era la Atletico atunci, abia plecase de la Catania, aveam multe nume pe listă”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Ce se întâmplă cu Budescu şi Keşeru?

Gigi Becali nu dă înapoi în privinţa lui Claudiu Keşeru (35 de ani) şi Constantin Budescu (32 de ani). Patronul ”roş-albaştrilor” a anunţat că cei doi veterani sunt condamnaţi să nu mai joace titulari la FCSB. Singura lor opţiune pentru a-şi relansa cariera este să îşi găsească alte angajamente în intervalul de transferuri din iarnă.

În plus, Becali susţine că i-a găsit deja înlocuitor lui Claudiu Keşeru, care se află deja în lotul FCSB. Finanţatorul este dispus să îi acorde mai multe şanse lui Andrei Burlacu (24 de ani), fotbalist măcinat de accidentări atât în perioada petrecută la Universitatea Craiova, cât şi la FCSB.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele