Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB nu are oferte pentru Man sau Coman. Anunţul patronului e cât se poate de clar

FCSB Publicat pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19920112/1/man-coman.jpg

FCSB va rămâne până la finalul campionatului cu Dennis Man şi Florinel Coman. Aşa se pare din ultimele informaţii comunicate de patronul clubului, Gigi Becali. Omul de afaceri a afirmat că în aceast moment nu există oferte pentru cei doi şi că jucătorii ştiu condiţiile în care pot pleca.

Becali nu are vreo propunere pe masă, deşi în presa internaţională au tot apărut anumite zvonuri cu privire la interesul unor cluburi pentru cei doi.

Terminaţi cu ofertele pentru Dennis Man. Nu este aproape de nicio echipă. Vă pun tot felul de impresari să scrieţi prostii? Până nu câştig acest campionat nu îmi pleacă niciun jucător important. Man ştie bine când o să plece.

Dacă nu îi dau drumul lui Coman, de ce nu îi dau drumul lui Coman. Dacă nu îi dau drumul lui Man, de ce nu îi dau drumul lui Man. Nu vreau alte discuţii. Nu mă mai întrebaţi de plecări. Ştiu eu cel mai bine ce am de facut şi tot eu ştiu cel mai bine cât să cer pe Man”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Presa internaţională anunţa interesul echipelor Fenerbahce şi Parma pentru Man

Dennis Man era în atenţia lui Fenerbahce! Acesta a fost anunţul făcut în presa din Turcia, în privinţa mijlocaşului de la FCSB. Unul din jucătorii pe care Gigi Becali vrea să obţină multe milioane de euro putea face trecerea în Turcia, pentru că, se părea, că lucrurile sunt cât se poate de serioase. Totuşi, patronul FCSB-ului a infirmat cele apărute.

Dennis Man era dorit şi de Parma, iar fanii au luat cu asalt site-urile de socializare. Aceştia cereau ca transferul mijlocaşului de la FCSB să se facă repede, pentru că echipa ar avea nevoie de el.

Parma are însă alte planuri, iar aducerea lui Dennis Man nu mai reprezintă un obiectiv clar. Parma îl va transfera în cele din urmă pe Vasilis Zagaritis, de la Panathinaikos. Mutarea a fost recunoscută şi de antrenorul elenilor, Ladislau Boloni. Astfel, cum Zagaritis evolează pe acelaşi post cu Man, aducerea românului a picat definitiv.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele