Ultima oră
Astra scapă de emoţii. Accidentarea lui David Lazar nu este deloc gravă Astra scapă de emoţii. Accidentarea lui David Lazar nu este deloc gravă
OFICIAL | Adi Popa a fost prezentat la Academica Clinceni OFICIAL | Adi Popa a fost prezentat la Academica Clinceni
Robert Lewandowski ar fi putut fi dinamovist! Atacantul care a fost adus în locul lui a dezamăgit total Robert Lewandowski ar fi putut fi dinamovist! Atacantul care a fost adus în locul lui a dezamăgit total
Caz de COVID-19 la FCSB! Ionuţ Panţîru, testat pozitiv înaintea partidei cu FC Voluntari Caz de COVID-19 la FCSB! Ionuţ Panţîru, testat pozitiv înaintea partidei cu FC Voluntari
Thomas Bach: ”Nu există un Plan B pentru JO de la Tokyo”
Thomas Bach: ”Nu există un Plan B pentru JO de la Tokyo”
Walter Zenga vrea să revină în Serie A: ”Trebuie să-ţi dai seama cum să te adaptezi la lotul pe care îl ai” Walter Zenga vrea să revină în Serie A: ”Trebuie să-ţi dai seama cum să te adaptezi la lotul pe care îl ai”

FCSB s-ar putea despărţi de încă un jucător în această iarnă. ”E posibil să plece dacă domnul Becali va primi suma pe care a cerut-o”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 11 ian 2021
mail-share icon Email

Sergiu Buş (28 de ani) poate plea de la FCSB la doar jumătate de an de la momentul în care Gigi Becali îl prezenta cu fast. Atacantul e aproape de Gaz Metan, clubul de la care bucureştenii l-au adus în iulie 2020.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19871731/1/bus.jpg

După evoluţii excelente sub comanda lui Edi Iordănescu la Mediaş, Buş a atras atenţia celor de la FCSB, iar în vară a fost adus la insistenţele lui Becali, cel care îl considera "un mare atacant". Doar că relaţia de iubire s-a rupt repede, iar Sergiu a ajuns rapid pe banca de rezerve, Toni Petrea preferând, de multe ori, să joace fără un vârf veritabil. În acest context, plecarea e soluţia la îndemână. Însă evoluţiile sale în tricoul ”roş-albaştrilor” nu au fost cele aşteptate, iar atacantul ar putea pleca.

Impresarul său a dezvăluit că are o ofertă pentru acesta din străinătate, iar viitorul lui Buş depinde de pretenţiile financiare pe care le va avea Gigi Becali.

„Eu am ofertă concretă pentru el (n.r. Segiu Buş) din străinătate. Rămâne de văzut în următoarea săptămână… e posibil să plece pe sumă de transfer. Sergiu n-a fost neapărat la cel mai bun nivel al lui la FCSB, dar cred că au fost şi motive pentru care s-a întâmplat lucrul acesta, la faptul că încrederea primită din partea clubului sau din partea antrenorului nu a fost aceea la care se aştepta.

E posibil să plece dacă domnul Becali va primi suma pe care a cerut-o, este sub un milion de euro. Cred că pot să aduc suma pe care a cerut-o Becali”,
a declara Bogdan Apostu, la ProSport Live.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele