Ultima oră
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”

Gasperini, exasperat după ce Juventus a "blocat-o" pe Atalanta cu două penalty-uri: "Ce să facem, să tăiem mâinile fundaşilor!?"

Serie A Publicat pe 12 iul 2020
mail-share icon Email

Juventus - Atalanta 2-2, după ce oaspeţii au condus de două ori, dar au fost egalaţi de fiecare dată din două penalty-uri transformate de Cristiano Ronaldo.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19418676/1/gasp.jpg

 

La finalul partidei, Gian Piero Gasperini, antrenorul celor de la Atalanta, a vorbit despre cele două lovituri de pedeapsă primite de Juventus, arătându-se dezamăgit de modul în care e interpretat regulamentul. "Penalty? Acestea sunt regulile în Italia, astăzi au fost împotriva noastră. Fundaşii trebuie să îşi modifice modul în care se apără? Şi cum, să le tăiem mâinile?", a declarat Gasperini după meci.

Juventus Torino şi Atalanta au terminat la egalitate, 2-2, în această seară, la Torino, în derby-ul etapei a 32-a din Serie A.

Cea mai bună echipă a Italiei, campioana ultimelor ediţii din Serie A, Juventus, şi cea mai ofensivă echipă din Peninsulă, Atalanta, s-au întâlnit într-un meci aşteptat cu sufletul la gură de fanii celor două echipe. Cu o victorie la Torino, bargamasci o depăşeau pe Lazio, urcau pe locul secund şi se înscriau în lupta la titlu. În schimb, în cazul dacă reuşea să se impună, „Bătrâna Doamnă” la 10 puncte de următoare clasată, iar ultimele meciuri din sezon ar fi însemnat o simplă formalitate în cursa pentru un nou titlu.

Pe teren, desfăşurarea ostilităţilor a fost imprevizibilă. Mai întâi, în minutul 16, echipa Gomez şi Zapata au făcut şah-mat defensiva lui Juve, iar ultimul a marcat. În continuare, „gaşca nebună” de la Bergamo a controlat jocul, dar nu a reuşit să mai marcheze până la pauză. După reluare, Juventus a restabilit egalitatea din penalty, prin Ronaldo (55), dar ucraineanul Malinovsky a readus-o pe Atalanta în avantaj, din minutul 81. 

Campionii au revenit în final, în minutul 90, cum altfel decât dintr-un penalty, transformat de acelaşi Ronaldo. S-a terminat 2-2, iar Juventus face 75 de puncte şi se desprinde în clasament, la 7 puncte faţă de ocupanta locului secund, Lazio. De cealaltă parte, Atalnta ratează şansa de a trece pe poziţia a doua şi de a se înscrie în lupta la titlu. Echipa din nordul Italiei face 67 de puncte şi se menţine pe treapta a treia a podiumului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele