Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Gerrard, mesaj emoţionant, după titlu câştigat de Liverpool. ”Dar cei mai importanţi, felicitări fanilor careu au aşteptat 30 de ani”

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 26 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19403595/1/ger.jpg

Liverpool este pentru a 19-a oară în istorie şi pentru prima oară în era Premier League (din 1992) campioană a Angliei, după ce Chelsea a învins-o pe Manchester City, în ultima partidă a rundei 31, scor 2-1.

Aşteptarea a luat sfârşit pentru cormorani, care devin matematic campioni cu şapte runde înainte de final, având un avans de 23 de puncte faţă de locul 2, ocupat de City.

Victoria cu Crystal Palace, scor 4-0, de joi, o punea pe Liverpool în poziţia de a deveni campioană a Angliei după 30 de ani de aşteptare, dacă City nu se impunea pe terenul lui Chelsea.

Steven Gerrard, fostul căpitan al ”cormoranilor”, în prezent antrenorul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers a transmis un mesaj emoţionant:

„Felicitări, Liverpool, pentru câştigarea Premier League. O performanţă incredibilă reuşită de către o echipă fantastică şi jucători de top, conduşi de un manager şi antrenor de clasă mondială. Şi, în final, dar cei mai importanţi, felicitări fanilor careu au aşteptat 30 de ani! Să înceapă petrecerea”, a postat legendarul mijlocaş englez, pe contul de Instagram.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele