Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Gerrard, un caracter deosebit. De ce a refuzat să meargă la petrecerea de titlu a lui Liverpool

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19438481/1/ger.jpg

Liverpool, proaspăta campioană din Premier League a sărbătorit titlul Formby Golf Club şi l-a invitat şi pe Steven Gerrard, antrenorul lui Ianis Hagi la Rangers, care a fost căpitanul echipei, timp de 17 ani, fără însă a câştiga campionatul.

Gerrard a decis să facă acest gest pentru a nu atrage atenţia şi a nu ştirbi din merite celor care au fost la echipă în acest sezon. De asemenea, fostul mijlocaş a avut cuvinte la superlativ pentru tehnicianul Jurgen Klopp.

 "Klopp te face să te simţi special, mi-am imaginat cum ar fi fost să evoluez pentru el. Aproape că sunt gelos pe jucătorii actuali ai lui Liverpool. Am fost la un antrenament al lui Liverpool şi am discutat cu Jurgen în biroul lui. Când am coborât, îmi venea să intru la joc, alături de băieţi. Voiam să îmi pun echipamentul pe mine şi să alerg pentru el, să dau totul. Astfel de trăiri reuşeşte să genereze printre fotbalişti", a afirmat fostul căpitan al ”cormoranilor”, în cadrul unui documentar, care va rula pe Channel 4.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele