Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Gigi Becali a explicat cum a ratat transferul lui Andrei Dumiter. ”Noi ne-am înţeles cu toată lumea, şi cu jucătorul, după care a zis că îi e frică de agent”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 10 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20239189/1/bec-2.jpg

Ioan Andrei Dumiter (22 de ani) a anunţat azi că a decis să rămână la Sepsi Sfântu Gheorghe, refuzând oferta FCSB. Finanţatorul ‘roş-albaştrilor’, Gigi Becali, a declarat că transferul a picat din cauza impresarului Cătălin Sărmăşan, cel care l-a reprezentat pe Dumiter până de curând.

Sepsi şi FCSB au bătut palma pentru suma de 350.000 de euro şi 20 de procente dintr-un viitor transfer, iar Becali a părut că-l convinge pe jucător cu un salariu dublu faţă de cel de la Sepsi, unde câştiga 4.500 de euro lunar.

Gigi Becali a dezvăluit că fotbalistul s-a răzgândit în ultimul moment. Se pare că motivul ar fi impresarul acestuia.

Noi ne-am înţeles cu toată lumea, şi cu jucătorul, după care a zis că îi e frică de agent, de Sărmăşan. Eu ştiu că un jucător îşi angajează slujitor, asta înseamnă impresar. Asta înseamnă slujitor, când cineva cere serviciile cuiva. El a semnat contract de stăpânire, l-a luat ca să-l stăpânească. Ce putea să-i facă agentul? Să-i treacă într-un contract ”dacă semnezi fără mine, plăteşti 500.000.

Se întâmplă în România, chiar dacă nu-i legal, oamenii nu cunosc legile. Eu n-am vorbit cu Dumiter, dar a vorbit de la club, Dumiter a dat datele, apoi a închis telefonul şi n-a mai răspuns. Noi îl aşteptam să vină la Bucureşti”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele