Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Guardiola a dat undă verde! Barcelona îl poate transfera fără probleme pe Eric Garcia

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 25 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19929022/1/eric-garcia.jpg

Barcelona este extrem de aproape de primul transfer al iernii, dar pentru vară. Catalanii nu au renunţat niciodată la Eric Garcia (20 ani), de la Manchester City, pe care ar urma să îl anunţe în câteva zile. Fundaşul şi-a dat de mai mult timp acordul să revină la Barcelona, dar problema era cu clubul englez, care a tot încercat să prelungească înţelegerea cu Garcia sau să obţină o sumă mare de bani în schimbul transferului.

Pep Guardiola a confirmat informaţia. El a declarat că fundaşul spaniol nu îşi va prelungi acordul scandent în vară cu ”cetăţenii”.

„Vom vedea ce se va întâmpla la finalul perioadei de mercato. Nu cred că Eric va semna un nou contract cu noi”, a declarat tehnicianul spaniol.

Potrivit lui Toni Freixa, unul dintre candidaţii la preşedinţia clubului catalan, Garcia va ajunge mai mult ca sigur la Barcelona în vară, liber de contract.

El va ajunge în vară, când se va încheia sezonul şi va fi disponibil pe gratis”, a spus Freixa, citat de AS.com

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele