Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Haaland, de neînduplecat. Unde vrea să evolueze din sezonul următor

Borussia Dortmund Publicat de Daian Cutu pe 31 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/19437217/1/haaland.jpg

Erling Haaland (20 de ani) a impresionat în acest sezon de Bundesliga, reuşind să marcheze 18 goluri, în 20 de partide, pentru Borussia Dortmund.

Atacantul este ofertat de marile cluburi ale Europei, dar este de nechintit în decizia de a mai rămâne cel puţin încă un sezon pe ”Signal Iduna Park”, cu obiectivul clar de a câştigat campionatul Germaniei şi a oprit supremaţia celor de la Bayern.

"Am contract cu Dormuntd până în 2024 şi marele meu ţel este să câştig titlul în Bundesliga cu Borussia. Aş vrea să sărbătoresc un eventual succes cu minunaţii noştri suporteri!

Avem calitatea pentru a ne impune în Bundesliga, dar trebuie să trecem la fapte. Bayern şi-a arătat superioritatea prin constanţa de care a dat dovadă", a declarat Haaland, pentru publicaţia Bild.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri