Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Haaland, de neînduplecat. Unde vrea să evolueze din sezonul următor

Borussia Dortmund Publicat de Daian Cutu pe 31 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/19437217/1/haaland.jpg

Erling Haaland (20 de ani) a impresionat în acest sezon de Bundesliga, reuşind să marcheze 18 goluri, în 20 de partide, pentru Borussia Dortmund.

Atacantul este ofertat de marile cluburi ale Europei, dar este de nechintit în decizia de a mai rămâne cel puţin încă un sezon pe ”Signal Iduna Park”, cu obiectivul clar de a câştigat campionatul Germaniei şi a oprit supremaţia celor de la Bayern.

"Am contract cu Dormuntd până în 2024 şi marele meu ţel este să câştig titlul în Bundesliga cu Borussia. Aş vrea să sărbătoresc un eventual succes cu minunaţii noştri suporteri!

Avem calitatea pentru a ne impune în Bundesliga, dar trebuie să trecem la fapte. Bayern şi-a arătat superioritatea prin constanţa de care a dat dovadă", a declarat Haaland, pentru publicaţia Bild.

mail-share icon Email
viewscnt