Ultima oră
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile  VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile
Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe
Novak Djokovic critică şi el amânarea turneului de la Roland Garros. ”Trebuie să vedeţi cum afectează întregul circuit şi cum afectează alte turnee” Novak Djokovic critică şi el amânarea turneului de la Roland Garros. ”Trebuie să vedeţi cum afectează întregul circuit şi cum afectează alte turnee”
Florin Tănase, următorul transfer pe bani grei pe care-l pregăteşte FCSB. ”Dacă marchează 25 de goluri, se poate cere oricât” Florin Tănase, următorul transfer pe bani grei pe care-l pregăteşte FCSB. ”Dacă marchează 25 de goluri, se poate cere oricât”
Din favorită clară, România a ajuns outsider contra Italiei. Ne lipsesc cele mai bine clasate jucătoare pentru meciul de Fed Cup Din favorită clară, România a ajuns outsider contra Italiei. Ne lipsesc cele mai bine clasate jucătoare pentru meciul de Fed Cup
Simeone recunoaşte că Atletico trece prin momente dificile: ”Rezistăm! Suntem într-o perioadă de rezistenţă” Simeone recunoaşte că Atletico trece prin momente dificile: ”Rezistăm! Suntem într-o perioadă de rezistenţă”

Haaland rămâne la Dortmund şi în sezonul următor! Anunţul conducerii clubului german

Borussia Dortmund Publicat de Andrei Ionascu pe 5 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/20100990/2/profimedia-0591671586.jpg

Directorul general al clubului Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a declarat că atacantul norvegian Erling Haaland nu va pleca în această vară de la gruparea germană. Haaland este dorit de cele mai importante cluburi din Europa.

Presa spaniolă a scris, joi, că Alf-Inge Haaland, tatăl lui Erling, şi Mino Raiola au fost la Barcelona, pentru a discuta cu preşedintele grupării catalane, Juan Laporta, transferul jucătorului de la Borussia Dortmund.

Tatăl lui Haaland şi impresarul Mino Raiola cer 20 de milioane de euro comision fiecare, pentru transferul internaţionalului norvegian, la care se adaugă suma de 180 de milioane de euro către Dortmund.

"Nu avem un plan paralel. Vom discuta acest lucru cu Erling, cu tatăl său şi cu agentul său, Mino Raiola. De asemenea, dorim ca el să fie fericit să rămână cu noi, să înscrie cu convingere goluri pentru BVB, anul viitor. Nu există un plan alternativ", a declarat Watzke pentru goal.com şi DAZN.

Întrebat dacă Haaland şi extrema engleză Jadon Sancho vor fi la Dortmund şi în sezonul 2021-2022, Hans-Joachim Watzke a răspuns: "Nu mă implic în probabilităţi, nu este bine. Jadon Sancho a fost cu noi mai mult timp decât Erling Haaland. Va trebui să vorbim şi cu Jadon. Dacă există o ofertă excepţională (n.r. - pentru Sancho), o vom discuta cu jucătorul şi cu agentul, ca întotdeauna. Cu toate acestea, sunt foarte sigur că piaţa transferurilor va funcţiona doar într-o măsură foarte limitată în această vară. Mai ales la cluburile cu adevărat mari poţi vedea ce fel de răni a provocat coronavirusul. Şi nu sunt unele mici, care se vindecă în două săptămâni."

Cotat de Transfermarkt la 110 milioane de euro, Erling Haaland (20 de ani) a reuşit 33 de goluri şi 8 pase decisive în 32 de meciuri pentru Borussia Dortmund în acest sezon.

mail-share icon Email
viewscnt