Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Horia Tecău şi Kevin Krawietz s-au calificat în optimile de finală ale turneului de la Madrid

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 4 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20159671/1/tecau.jpg

Perechea româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz s-a calificat în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului pe zgură de la Madrid, după victoria cu 6-3, 6-4 în faţa echipei Henri Kontinen (Finlanda)/Edouard Roger-Vasselin (Franţa).

Horia Tecău a câştigat de două ori turneul de la Madrid, în 2016 şi 2019, de fiecare dată alături de olandezul Jean-Julien Rojer.

În optimi, Tecău şi Krawietz vor juca împotriva favoriţilor numărul patru, Ivan Dodig (Croaţia)/Filip Polasek (Slovacia).

Horia Tecău şi Kevin Krawietz au făcut echipă doar în acest sezon, reuşind să joace două finale ATP, la Rotterdam (hard indoor) şi Barcelona (zgură).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele