Ultima oră
NEWS ALERT | Echipa României şi-a aflat adversara din optimile BJK Cup NEWS ALERT | Echipa României şi-a aflat adversara din optimile BJK Cup
S-a aprobat! Un nou stadion, gata să fie construit în România S-a aprobat! Un nou stadion, gata să fie construit în România
E gata! Când va semna Florinel Coman cu viitoarea echipă E gata! Când va semna Florinel Coman cu viitoarea echipă
Alexandru Deaconu, delegat la o semifinală de cupă europeană Alexandru Deaconu, delegat la o semifinală de cupă europeană
Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae
Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia

Ianis Hagi, plin de optimism: ”Vreau să îmi ating potenţialul de a fi unul dintre cei mai buni din istoria fotbalului”

Stranieri Publicat pe 18 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21390355/1/profimedia-0821833172.jpg

Ianis Hagi (25 de ani) este foarte încrezător în potenţialul său. Internaţionalul român a afirmat că potenţialul său maxim este să fie unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului.

Decarul lui Deportivo Alaves a afirmat, de asemenea, că în momentul de faţă se află la un nivel decent şi că simte că progresează de la un sezon la altul.

Ambiţia lui Ianis Hagi

”Sunt foarte mândru că sunt în al nouălea meu sezon la profesionişti. Sunt la un nivel decent şi simt că progresez de la un sezon la altul, devin mai bun pe an ce trece.

Ţinta mea este să-mi aflu limitele, momentan nu ştiu care sunt acestea. Despre asta este călătoria mea în fotbal, o încercare de a descoperi cine sunt, cât de departe pot ajunge.

Încă simt că pot îmbunătăţi foarte multe aspecte, am mulţi ani în faţă şi sper într-o bună zi să-mi ating potenţialul maxim, să fiu unul dintre cei mai buni din istoria acestui sport”, a declarat Ianis Hagi, la LALIGA TALKS.

Până să îşi atingă potenţialul maxim, Ianis urmează să joace în Israel – România, meci contând pentru etapa a 9-a din preliminariile pentru Campionatul European din 2024, Grupa I, care va fi transmis în direct de către Prima TV, sâmbătă, de la ora 21:45.

Partida poate fi urmărită şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd cele mai importante dueluri din preliminariile pentru CE 2024.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale jocului cum ar fi golurile, ratările, paradele spectaculoase sau deciziile VAR în privinţa ”tricolorilor” şi a adversarilor acestora din ”Ţara Sfântă”.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele