Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Jucătorii străini, sfătuiţi să nu mai vină la FCSB: ”Când ştii exact care e comportamentul şi mergi, îţi asumi un risc”

FCSB Publicat pe 4 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20340391/1/fcsb-amical.jpg

Modul în care tratează FCSB jucătorii a făcut multe voci din fotbalul de la noi să ia anumite decizii care ar putea afecta echipa în perioada următoare. Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, a declarat că el le recomandă străinilor să vină sau să nu vină în fotbalul de la noi, în funcţie de reputaţia echipei de care sunt doriţi.

FIFPro a trimis, de curând, un articol către AFAN, în care întreba cum a fost gestionată de club situaţia lui Andrei Vlad, în urma gafei din partida cu Şahtior Karagandy, când echipa a ieşit din Conference League.

Aceste lucruri fac rău fotbalului românesc. Chiar dacă avem impresia că putem să ne porcăim aici, suntem priviţi atent de cei de afară. Am primit zilele trecute din partea celor de la FIFPro un articol din GSP legat de situaţia lui Vlad de la FCSB. Au văzut ce se întâmplă şi au întrebat dacă această este situaţia reală. Le-am explicat că aşa este, ăsta este tratamentul la care sunt supuşi.

Noi, în general, sfătuim jucătorii să meargă sau să nu meargă la diferite cluburi. Le prezentăm situaţia. Atunci ei aleg dacă semnează sau nu. Aşa şi cu jucătorii români. Am avut jucători care ne-au trimis contractele înainte să semneze cu FCSB.

Noi i-am întrebat dacă îşi asumă riscurile la care sunt supuşi. Ei aleg să meargă. Ce poţi să faci mai mult? Când ştii exact care e comportamentul şi mergi, îţi asumi un risc”, a spus Emilian Hulubei la GSP.

Vasile Maftei a comentat ultimele întâmplări de la FCSB, în special cu cele trei schimbări operate de Gigi Becali, în prima repriză a partidei cu UTA, din etapa a 3-a din Casa Liga 1. Fostul fundaş al Rapidului, Unirea Urziceni sau CFR Cluj crede că jucătorii ştiu prea bine unde vin, dar totuşi acceptă.

E vorba de bani la mijloc, consideră Maftei, care nu crede că Gigi Becali se va schimba şi va continua să facă lucrurile după bunul plac la FCSB, chiar dacă în opinia unora nu e profesionist ce decizii ia.

E amuzant, dar ştim toţi ce se întâmplă la FCSB, situaţia de acolo. Nu vreau să comentez. Mamă, FCSB nu face, FCSB nu... Noi comentăm, apoi vine patronul şi spune că face ce vrea. E simplu! A mai fost întrebat cum gestionează situaţia, ce simt jucătorii când sunt schimbaţi?! `Ce să simtă, nu simt nimic, pentru că ştiu bine unde sunt`. Toţi jucătorii care au venit au vorbit cu patronul: `Tată, vrei să te transferi la mine? Dar cunoşti situaţia, dacă nu joci bine eşti pe bancă`. `Da, nea Gigi, vin! După două etape, `hai, pleacă!`.

Noi vorbim degeaba, la FCSB e un fel de selecţie pe bani. Ajungi la echipă, joci, iar dacă nu joci, ia banii, du-te! Altul vine, ia banii, du-te!

Sunt jucători străini care nu cunosc situaţia, ca Ondrasek. Aud ei ceva, că e un patron care face nu ştiu ce, dar nu ştiu toate amănuntele. Ei zic că vin într-un campionat mai slăbuţ şi cred că reuşesc. Nu reuşesc şi pleacă mai departe.

Jucătorii români, la fel. Ştiu şi ei la ce vin, mai detaliat, dar pleacă şi ei la fel”, a declarat Vasile Maftei la Look Sport Live, pe Look Sport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele