Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Misiune imposibilă pentru Dinamo Kiev în Spania! Mircea Lucescu: "Trebuie să jucăm pentru prestigiul Ucrainei, pentru prestigiul lui Dinamo Kiev"

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 18 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20069861/1/profimedia-0591779526.jpg

Villarreal şi Dinamo Kiev se înfruntă în această seară, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport 2, în manşa retur din optimile de finală ale Europa League. Echipa spaniolă are avantajul rezultatului din tur, 2-0, şi al terenului propriu. Mircea Lucescu, antrenorul echipei ucrainene, a recunoscut că va fi o misiune dificilă de a obţine calificarea.

  • Echipele calificate în sferturile de finală ale Europa League vor fi decise în această seară, în direct pe canalele Look Sport, de la orele 19:55 şi 22:00.

Dinamo Kiev a jucat extrem de slab în faţa propriilor suporteri, iar Villarreal a înscris prin fundaşii Pau Torres (30’) şi Raul Albiol (52’).

Dinamo Kiev este lider în campionatul Ucrainei, în timp ce Villarreal ocupă locul 7 în LaLiga.

Ambele echipe se confruntă cu probleme importante de lot. De la Villarreal vor lipsi Coquelin, Iborra, Alberto Moreno, Rulli, Pau Torres, Nino şi Pena. Mircea Lucescu nu poate miza pe Burda, Clayton, Verbic, Kostevych, Neshcheret şi Tudor Băluţă.

"Va fi un meci între două echipe bune. Villarreal a jucat mai bune îîn primul meci. Am pierdut din cauza fazelor fixe, din cauza lipsei de atenţie şi de experienţă la acest nivel. Villarreal are fotbalişti cu multă experienţă, care nu pot fi comparaţi cu cei de la Dinamo Kiev în acest moment. Avem jucători tineri, care sunt foarte ambiţioşi şi entuziaşti. Vom da totul pentru a încerca să ne calificăm în runda următoare.

Avem o echipă puternică. Nu vreau să vorbesc despre planul de joc. Este un meci important. Bineînţeles, Villarreal este favorită, dar ne vom juca şansa până în ultimul minut. Villarreal are jucători de nivel înalt – Moreno, Trigueros, Albiol, Parejo. Dar nu ne temem de ei. Vom încerca să câştigăm. Este adevărat că Villarreal are mai multe şanse să meargă mai departe, dar vom lupta.

Nu îmi aduc aminte să fi pierdut alt meci cu 2-0 acasă într-o rundă eliminatorie. Nu mi s-a întâmplat la echipele pe care le-am pregătit. Meciul de mâine (n.a. - joi) va fi mai mult un meci pentru prestigiu. Pentru jucătorii lui Dinamo Kiev, pentru fotbalul din Ucraina. Nu suntem copii şi realizăm că 2-0 nu este un scor care poate fi întors cu uşurinţă. Prin urmare, motivaţia trebuie să fie la cel mai înalt nivel. Fotbaliştii trebuie să joace pentru prestigiul Ucrainei, pentru prestigiul lui Dinamo Kiev, împotriva unei echipe care a reuşit să o învingă pe Barcelona în campionatul Spaniei. Înţelegem că va fi o misiune dificilă", a spus Mircea Lucescu la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele