Ultima oră
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”
FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul” FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”
Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului

NBA | Stephen Curry a marcat 60 de puncte în 41 de minute, dar Golden State Warriors a pierdut cu Atlanta Hawks

Baschet Publicat pe 4 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21482083/1/warriors.jpg

NBA: Stephen Curry a marcat 60 de puncte în 41 de minute, dar Golden State Warriors a pierdut cu Atlanta Hawks

Stephen Curry a marcat 60 de puncte în 41 de minute, dar Golden State Warriors a pierdut, scor 134-141, cu Atlanta Hawks, în liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA).

El a devenit doar al doilea jucător cu vârsta de 35 de ani sau mai mult care înscrie cel puţin 60 de puncte într-un meci, singurul alt exemplu din istoria NBA fiind Kobe Bryant.

Cu această performanţă, el s-a apropiat foarte mult de recordul său personal de 62 de puncte în ianuarie 2021, la Portland.

"Steph a fost incredibil, sublim... ce performanţă. Îmi pare rău pentru el şi pentru băieţii noştri, pentru că ei se luptă", a declarat antrenorul Steve Kerr.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele