Ultima oră
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie

Nemec, Blejdea şi Moldoveanu nu vor juca în meciul dintre Dinamo şi Astra

Dinamo Publicat pe 20 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19996432/1/nemecfb.jpg

Problemele financiare de la Dinamo sunt în aceste zile accentuate de altele, de la nivelul lotului. Concret, ”câinii” au ceva probleme de efectiv înaintea jocului cu Astra, de duminică. Dinamo nu poate conta pe trei jucători, toţi de atac, Adam Nemec, Andrei Blejdea şi Robert Moldoveanu.

  • Astra – Dinamo, duminică de la 20:30 pe Look Sport+

Astfe, Ionel Gane se vede nevoit să îl titularizeze pe africanul Magaye Gueye. Vârful în vârstă de 30 de ani are statistici slabe, reuşind să marcheze doar 3 goluri în 15 meciuri. Despre absenţele celor trei fotbalişti a vorbit antrenorul Ionel Gane, la conferinţa de presă.

Este un moment important pentru a începe să câştigăm puncte. Am trecut de jumătatea returului, mai sunt 7 etape de disputat, mai sunt doar 21 de puncte în joc. Întâlnim o echipă din aceeaşi zonă a clasamentului, Astra cu problemele ei, noi cu ale noastre.

Trei dintre atacanţii noştri, Nemec, Blejdea şi Moldoveanu, nu vor face deplasarea la Giurgiu din cauza problemelor medicale, dar sper ca echipa să regăsească drumul spre gol”, a declarat Ionel Gane, la conferinţa de presă.

Nemec, şanse mari să continue la Dinamo

Adam Nemec (35 de ani) este unul dintre fotbaliştii pe care Dinamo îi putea pierde în această iarnă, din cauza faptului că, la rândul lui, nu a fost plătit sau a acumulat cel puţin trei luni de restanţe salariale. Cu toate acestea ultimele informaţii sunt unele pozitive, iar şansele ca el să continue la Dinamo, până în vară, sunt foarte mari.

Concret, în aceste zile se discută cu avocatul atacantului, anumite modificări contractuale, lucru evidenţiat de Marius Nicolae, managerul sportiv al clubului, în cadrul emisiunii Look Sport Live. În acelaşi timp, el a vorbit şi despre accidentarea atacantului.  

Nu este o ruptură foarte gravă, e o leziune fibrilară. În cel mult o lună sper să îl vedem pe teren. Suferim acolo fără el, în faţă dar şi în spate, pentru că el face foarte bine şi faza defensivă. O să ne lipsească mult, dar acesta e fotbalul, nu ai cum să eviţi accidentările. Temperaturile sunt scăzute. Cu Sepsi, au fost resimţite -9 grade. Balonul şi-a schimbat proprietăţile. Nu mai era elastic, era ca un carton. Nu e numai suprafaţa de joc cea care e direct implicată.

Suntem în negocieri cu avocatul lui Nemec, pentru a-l avea liniştiţi până la vară cel puţin. Contractul pe care i-l propunem nu e foarte diferit de ce îi oferim acum. Noi vrem să facem ceva să salvăm situaţia până la vară, pe moment”, a declarat oficialul dinamovist la Look Sport Live.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele