Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Octavian Popescu, subiectul conflictului dintre Florin Bratu şi Mihai Stoica. Reacţia ironică a oficialului de la FCSB: ”Să ne lase în pace unii care vor să se bage în seamă!”

FCSB Publicat pe 1 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20487561/1/mm-stoica.jpg

Mihai Stoica a ieşit la atac după ultimele reacţii ale lui Florin Bratu, cu privire la situaţia şi accidentarea din trecut a lui Octavian Popescu. Oficialul FCSB-ului l-a ironizat pe selecţionerul naţionalei României sub 21 de ani, cu care nici înainte nu se afla în relaţii de prietenie tocmai bune.

În altă ordine de idei, Mihai Stoica l-a lăudat pe Octavian Popescu, considerând că este cel mai talentat fotbalist pe care l-a văzut de când a intrat în fenomen, din 1992.

Cei care îl critică pe Octavian Popescu nu cunosc fotbalul în profunzime. Am văzut că Bratu a spus despre problemele lui Tavi de la genunchi. Nu a avut probleme la genunchi, a avut probleme musculare. Genunchiul nu e muşchi!

Să ne lase în pace unii care vor să se bage în seamă! Octavian Popescu e un jucător excepţional. A avut COVID, a lipsit o lună şi jumătate, apoi a revenit cu FC Argeş şi a dat gol.

Octavian Popescu e cel mai talentat jucător pe care l-am văzut de când m-am apucat de fotbal, din 1992. Un copil de o cuminţenie ieşită din comun. Ce analiză a făcut Bratu?!”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

Octavian Popescu are 16 meciuri în acest sezon pentru FCSB, a marcat de patru ori şi a oferit o pasă decisivă. Cota lui de piaţă este de 1.6 milioane de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele