Ultima oră
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin

OFICIAL ǀ Dinamo şi-a luat mijlocaş cu selecţii pentru Franţa U18! Mircea Rednic a confirmat. UPDATE

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe 14 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20429481/1/vlcsnap-2020-07-12-20h41m43s860.png

Update: Mijlocaşul Michel Espinosa a semnat, joi, un contract cu FC Dinamo până la finalul acestui sezon competiţional, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, a anunţat gruparea bucureşteană.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20429481/2/espin.jpg

Născut pe 15 septembrie 1993 în Camerun, la Yaounde, Michel Espinosa are cetăţenie franceză şi a evoluat ultima oară pentru bulgarii de la Botev Plovdiv, în 25 de meciuri, marcând trei goluri în sezonul precedent.

Format la Acdemia clubului francez Toulouse, Michel Espinosa a mai jucat în carieră pentru Trelissac, Clermont, Laval, Istra, Lyon-Duchère şi Botev Plovdiv.

Ştirea iniţială: Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a confirmat cel mai recent transfer al ”câinilor roşii”. Mijlocaşul defensiv Michel Espinosa (28 de ani) a semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare, însă nu va face parte din lotul pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Espinosa măsoară 1,90 metri şi are 45 de meciuri în Liga a doua franceză. De asemenea, mijlocaşul defensiv şi-a trecut în CV şi două selecţii pentru naţionala Franţei U18.

Totodată, Rednic a mai anunţat că Dinamo urmează să mai facă încă două transferuri până duminică. Poziţiile pe care vrea să le acopere ”Puriul” sunt cele de atacant, pentru care are două variante venite din Bulgaria şi Olanda, şi de fundaş dreapta, respectiv un fotbalist pe care l-a pregătit în Belgia.

Am avut aproape 10 zile la dispoziţie să lucrez cu piesele mele, astea înseamnă că a fost mai bine. Aşa mi-am făcut o părere şi o imagine de ce avem, de ce putem aducem in perioada asta. A semnat Michel Espinosa, dar nu va face deplasarea la Mediaş.

Până duminică, doi jucători vor semna, e vorba de un atacant, avem două posibilităţi, un atacant din Olanda şi un atacant din Bulgaria. Tomas (n.r. - Vestenicky) azi o să facă testul fizic, după care luăm o decizie. Avem discuţii avansate cu un fundaş dreapta, care a jucat în Belgia, îl cunosc şi sper ca până duminică... de luni să îl am.

Să semneze şi de luni să poată să intre în programul echipei. Astea sunt noutăţile, că tot văd că apar cifre şi nume, ei nu au venit in probe. Uşor, treptat, în fiecare zi o să încercăm să îi aducem măcar la 80%. Important e să luăm puncte şi în iarnă vedem, o să fie altceva. Cine confirmă, rămâne, cine nu, pleacă”, a declarat Mircea Rednic, în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei dintre Gaz Metan Mediaş şi Dinamo.

Espinosa a devenit al 10-lea transfer realizat de Dinamo în actuala stagiune după: Gabriel Torje, Cosmin Matei, Răzvan Popa, Constantin Nica, Cătălin Ţîră, Plamen Iliev, Mirko Ivanovski, Andre Pinto şi Cătălin Itu.

Gaz Metan Mediaş – Dinamo Bucureşti se joacă vineri, de la ora 20:30, în direct la Look Sport şi pe platforma www.primaplay.ro. Cele mai importante faze ale meciului din etapa a 12-a, din Casa Liga 1, vor fi redate în regim live video de către site-ul www.looksport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele