Ultima oră
EXCLUSIV | Rădoi, îndemnat să-l aleagă pe Ianis în locul lui Man: "În momentul ăsta, sigur că i-ar lua faţa" EXCLUSIV | Rădoi, îndemnat să-l aleagă pe Ianis în locul lui Man: "În momentul ăsta, sigur că i-ar lua faţa"
Două dintre fiicele lui Maradona, audiate în cadrul anchetei privind moartea fostului fotbalist
Două dintre fiicele lui Maradona, audiate în cadrul anchetei privind moartea fostului fotbalist
Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!" Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!"
Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur
Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023 Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1

OFICIAL | Ozil a fost prezentat la Fenerbache. ”Acum ne vom bucura de această legătură minunată. Din acest motiv sunt extrem de bucuros”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 27 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19933280/1/ozil.jpg

Mesut Ozil este noul jucător al celor de la Fenerbache. Germanul a acceptat un salariu de 3 milioane de euro anual pentru a juca în Super Lig. La Arsenal, acesta încasa anual 16 milioane de euro.

Ozil, care mai avea contract cu Arsenal până în vară, dar a ales să rupă acordul mai devreme. El a vorbit despre noua experienţă, în cadrul conferinţei de presă, unde a fost prezentat de către noua sa echipă.

"În primul rând, vreau să salut pe toată lumea. Nu prea ştiu ce să spun deoarece sunt foarte entuziasmat. În acelaşi timp, sunt foarte fericit. Aşa cum a spus şi preşedintele clubului, era un vis atât pentru Fenerbahce, cât şi pentru mine.

Acum ne vom bucura de această legătură minunată. Din acest motiv sunt extrem de bucuros. Cu ajutorul lui Dumnezeu, voi fi folositor echipei pe teren, datorită calităţilor mele. Îmi doresc să avem un sezon reuşit. Sunt fericit să fiu aici. Vă mulţumesc tuturor!", a spus Mesut Ozil, la prezentarea oficială.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt