Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Omul refuzat de Gigi Becali s-a reorientat rapid: ”Sunt prima opţiune!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 5 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20232189/1/rps0499-1.jpg

Gigi Becali a pus ochii pe Daniel Celea (25 de ani) de la Chindia Târgovişte, însă a oprit negocierile pentru aducerea sa din momentul în care a aflat că fundaşul central măsoară doar 1,87 m. Patronul roş-albaştrilor nu vrea decât fotbalişti care să aibă cel puţin 1,90 m înălţime pentru poziţia respectivă, deoarece aşa consideră că nu va mai primi goluri cu capul din careu.

Daniel Celea a reacţionat după ce a aflat de interesul patronului de la FCSB. Apărătorul central a spus că se bucură că s-a numărat pe lista de achiziţii ale roş-albaştrilor şi că va analiza ofertele pe care le are la dispoziţie de acum încolo. Pentru Celea, prelungirea contractului cu Chindia Târgovişte reprezintă prima opţiune.

”Mă bucur că am fost o ţintă pentru FCSB, dar domnul Becali face cum consideră. Acum a hotărât să aducă doar jucători peste 1,90 şi nu are rost să mai discutăm.

O să analizez şi eu mai bine ofertele pe care le am şi sper să iau cea mai bună decizie, însă cei de la Chindia sunt prima opţiune pentru a prelungi contractul, pentru că ei au avut încredere în mine şi respect asta„, a spus Daniel Celea, pentru Pro Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele