Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Pancu a răbufnit la adresa jucătorilori, după remiza cu Chindia. ”Poate unora le e greu sau chiar imposibil să se obişnuiască cu stilul ăsta”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19884431/1/pancu.jpg

Chindia Târgovişte şi Poli Iaşi au terminat la egalitate, 1-1, la Buftea, primul meci al zilei de miercuri din etapa a 16-a a Casa Liga 1 2020/2021. Denis Dumitraşcu a deschis scorul în prima repriză, iar Andrei Cristea a egalat, cu noroc, în partea a doua a meciului.

La flash-interviuri, Daniel Pancu a răbufnit la adresa unor jucători, pe care îi consideră nepregătiţi pentru stilul de joc pe care el vrea să îl implementeze în Copou. De asemenea, tehnicianul a declarat că vor mai urma şi alte transferuri, după ce al portarului Laurenţiu Brănescu, care a fost prezentat miercuri.

"Rezultatul e corect, cred eu. În prima repriză n-am recunoscut multe lucruri, plus că le-am făcut cadou câteva faze fixe şi două contraatacuri, lucruri pe care le discutam înainte de joc. O echipă foarte eficientă, aşteaptă să-i dai o ocazie sau două şi marchează. Am revenit bine, în a doua parte am fost mulţumit, în mare parte. În tur, am primit goluri pe care nu meritam să le primim. Azi, la ocazia lui Andrei Cristea, cu puţină şansă puteam pleca cu trei puncte.

Sunt dezamăgit. În continuare am jucători care nu coincid cu mentalitatea mea. Poate unora le e greu sau chiar imposibil să se obişnuiască cu stilul ăsta de a controla meciul, de a avea posesia, de a juca agresiv, de a ţine linia sus. Răbdare prea multă nu mai am. Am fost criticat în multe momente, am primit goluri multe. Am avut răbdare în primele 4 luni. În momentul de faţă, răbdarea mea a expirat. Cine greşeşte va plăti.

Vor mai veni jucători. Începând cu jocul de la Mediaş, urmează o perioadă teribil de încărcată. Jucătorii care au venit şi vor veni sunt peste cei care au plecat, dar aveam nevoie în primul rând numeric. Brănescu e un portar care a crescut enorm, voi poate n-aţi avut posibilitatea să-l urmăriţi. A fost declarat al treilea portar al campionatului scoţian",
a declarat Pancu, după remiza de la Buftea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele