Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Performanţă uriaşă reuşită de Frăsinescu. Azi a ajuns la borna 400 de meciuri în Casa Liga 1

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19404201/1/fra.jpg

Cosmin Frăsinescu a atins 400 de meciuri în prima ligă de fotbali a României azi, în partida pe care echipa sa Poli Iaşi o are în deplasare la Chindia Târgovişte.

Fundaşul moldovenilor are o cifră impresionantă, care nu a mai fost atinsă din anul 2017, când Vasile Maftei intra in ”Clubului Vigu”, numit după Iosif Vigu, primul fotbalist care a jucat 400 de partide în prima ligă din România.

Frăsinescu (35 de ani) şi-a început cariera la Minaru Baia-Mare, iar în 2007 a fost transferat de Gloria Bistriţa, care l-a cedat la defuncta Forex Braşov şi mai apoi la azerii de la Kazar Lankaran, fiind singura formaţie din străinătate pentru care fundaşul a jucat. A urmat revenirea la Gloria, care între timp a părăsit primele ligi, după care a semnat cu cei de la Gaz Metan, unde a stat până în 2014, când l-a achiziţionat Universitatea Craiova, care l-a cedat un an mai târziu gratuit, celor de la Iaşi, unde evoluează şi în prezent, fiind căpitanul echipei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele