Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Petrescu n-a depăşit momentul Sevilla şi susţine în continuare că golul a fost anulat greşit! "Poate s-a făcut alt regulament şi nu ştiu eu!"

Europa League Publicat pe 2 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19286993/1/traore.jpg

Dan Petrescu nu a trecut peste momentul controversat din finalul partidei cu Sevilla, scor 0-0, când golul lui Adrian Păun a fost anulat din cauza unui henţ comis de Lacina Traore.

Tehnicianul CFR-ului susţine în continuare că arbitrul a greşit când a dictat henţ pentru Sevilla, după consultarea VAR şi spune că regulamentul îi dă dreptate.

Întrebat dacă şi-a mai schimbat părerea despre henţul lui Tarore din meciul cu FC Sevilla, Petrescu a răspuns: "Poate s-a făcut alt regulament şi nu ştiu eu. Oricine vrea să-l aibă (n.r. - regulamentul), îl am la mine în birou, l-am pus chiar lângă mine. Dacă are cineva dubii îl dau. Regulamentul de fotbal. Dacă alţii au schimbat regulamentul între timp şi nu a ajuns la mine e altceva."

Legea 12 îl contrazice pe Dan Petrescu

Sevilla - CFR Cluj 0-0 | Ardelenii au ratat calificarera în optimile Europa League, la capătul unui meci marcat de momentele tensionate din final, când brigada din Letonia a anulat golul marcat de Adrian Păun.

 

https://i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19283406/2/traore-hent.jpg

Faza a fost analizată cu ajutorul VAR, iar golul a fost anulat pentru un henţ al lui Lacina Traore. Dan Petrescu a contestat vehement decizia arbitrului şi a continuat să o facă şi după meci, aducând argumente din regulament.

„Incredibil, mai ales că am dat un gol valid. Nu e nici henţ, nu e nimic. Am regulamentul aici, aş vrea să încep cu asta, ar fi bine. Nu se consideră că s-a comis o abatere atunci când mingea atinge braţul unui jucător direct din capul, corpul sau piciorul unui alt jucător aflat în apropiere sa. Deci regulamentul e clar”, a tunat Petrescu după meci.

Ce spune regulamentul

Totuşi, Dan Petrescu a fost în eroare în acest caz, iar conform noului regulament decizia de anulare a reuşitei a fost una corectă. Conform articolului 12 din Legile Jocului, orice henţ care duce la marcarea unui gol este sancţionat cu lovitură liberă, chiar dacă jucătorul în cauză atinge mingea accidental.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele