Ultima oră
Ozil nu cedează, deşi Arsenal a pus presiune pe el. ”Vrem să contribuim, vrem să ajutăm, dar nu a fost clar de ce trebuie să ne salariile” Ozil nu cedează, deşi Arsenal a pus presiune pe el. ”Vrem să contribuim, vrem să ajutăm, dar nu a fost clar de ce trebuie să ne salariile”
Probleme în eşalonul secund. O echipă vrea să se retragă şi să se mute în Liga 3 Probleme în eşalonul secund. O echipă vrea să se retragă şi să se mute în Liga 3
Gigi Becali recunoaşte: "A fost răzbunare! Îmi cer iertare faţă de Craiova!" Gigi Becali recunoaşte: "A fost răzbunare! Îmi cer iertare faţă de Craiova!"
Şocul sferturilor de finală este în direct pe Look Plus. Barcelona - Bayern, vineri, ora 22:00. Echipele probabile Şocul sferturilor de finală este în direct pe Look Plus. Barcelona - Bayern, vineri, ora 22:00. Echipele probabile
Gigi Becali vrea mai mulţi bani din drepturile TV: "Nu a zis Burleanu că va fi campionat mai atractiv!?" Gigi Becali vrea mai mulţi bani din drepturile TV: "Nu a zis Burleanu că va fi campionat mai atractiv!?"
Rednic ar putea reveni la cârma lui Dinamo. Cine a făcut anunţul Rednic ar putea reveni la cârma lui Dinamo. Cine a făcut anunţul

Preşedintele Barcelonei, anunţ oficial privind viitorul lui Quique Setien: "Asta ne dorim!" Ce spune de venirea lui Xavi

Barcelona Publicat pe 13 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19419977/1/setien.jpg

Preşedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a declarat că oficialii catalani doresc ca antrenorul Quique Setien să rămână până la finalul contractului, adică şi sezonul viitor, deşi acesta este contestat din cauza rezultatelor slabe.

"Quique Setien se va ocupa de echipă restul sezonului şi în Liga Campionilor. Dorinţa noastră este să ducem contractul său până la final şi asta include şi sezonul viitor", a declarat Bartomeu, într-un interviu acordat presei spaniole.

Bartomeu a vorbit şi despre zvonurile privind venirea lui Xavi la FC Barcelona: "Mai devreme sau mai târziu, Xavi va fi antrenor la FC Barcelona. Dar toate la momentul potrivit. Repet: deocamdată noi nu căutăm antrenor".

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele