Ultima oră
Revine epoca extraterestră pe Camp Nou? Joan Laporta este noul preşedinte al Barcelonei Revine epoca extraterestră pe Camp Nou? Joan Laporta este noul preşedinte al Barcelonei
Victorie pentru Constantin Gâlcă în Danemarca. Vejle a învins Odense cu 2-0 Victorie pentru Constantin Gâlcă în Danemarca. Vejle a învins Odense cu 2-0
Florin Tănase, savuros după meciul cu Gaz Metan Mediaş: ”Gazonul? Acum a fost prea bun” Florin Tănase, savuros după meciul cu Gaz Metan Mediaş: ”Gazonul? Acum a fost prea bun”
Napoli - Bologna 3-1. Insigne, killerul de servici. Atacantul de 29 de ani a reuşit „dubla” pentru napoletani Napoli - Bologna 3-1. Insigne, killerul de servici. Atacantul de 29 de ani a reuşit „dubla” pentru napoletani
Teja, dezamăgit după eşecul Mediaşului cu FCSB: ”Nu meritam niciodată să pierdem!” Teja, dezamăgit după eşecul Mediaşului cu FCSB: ”Nu meritam niciodată să pierdem!”
Mesaj ferm al lui Toni Petrea pentru jucătorii de la FCSB după victoria chinuită cu Gaz Metan: ”Ne bazăm mult pe Tănase!” Mesaj ferm al lui Toni Petrea pentru jucătorii de la FCSB după victoria chinuită cu Gaz Metan: ”Ne bazăm mult pe Tănase!”

Primăria Capitalei vrea să reducă finanţarea de la CSM Bucureşti! Nicuşor Dan: "Până în primăvară o să facem o analiză"

Handbal Publicat de Andrei Ionascu pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19570364/1/csm.jpg

Noul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că este luată în calcul reducerea finanţării pentru CSM Bucureşti, din vara anului 2021. Anunţul vine în contextul în care Clubul Sportiv Municipal Bucureşti se confruntă cu o criză financiară, iar handbalistele au protestat faţă de neplata salariilor.

Nicuşor Dan a spus că CSM Bucureşti, participant în grupele Ligii Campionilor, trebuie să facă rost de bani din sponsorizări.

Primăria Capitalei a oferit aproximativ 11 milioane de euro anual către Clubul Sportiv Municipal.

"CSM Bucureşti are o echipă de handbal, care este angrenată într-o competiţie europeană. Angajamentul faţă de această echipă va continua cel puţin până în vara anului viitor pentru ca parcursul european al acestei echipe să nu fie afectat şi pentru că este vorba de nişte profesioniste, care au semnat un contract cu Municipalitatea, iar noi suntem oameni serioşi şi ne ţinem de contractele pe care le semnăm.

Mai departe, ce se va întâmpla începând cu vara asta... Nu este momentul să facem analiza chiar în aceste două săptămâni, când avem coronavirus şi situaţia financiară pe care o avem. Până în primăvară o să facem o analiză, o să vedem planuri de management şi cum putem să facem ca parte din banii pe care îi consumă această echipă să vină din surse din private. E o decizie pe care o să o luăm la momentul acela", a spus primarul Capitalei, în cadrul unei conferinţe de presă.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19570364/2/nicusor-dan-primar.jpg

Meciurile echipei CSM Bucureşti în Liga Campionilor la handbal feminin pot fi urmărite pe Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele