Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Puig, pe făraş de la Barcelona. Catalanii i-au găsit echipă

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19487395/1/pui.jpg

Ronald Koeman a decis să nu se bazeze pe Riqui Puig (21 de ani) în acest sezon competiţional. Jurnaliştii de la RAC 1 scriu că acesta nu a fost convocat pentru partida amicală cu Elche, programată sâmbătă seară.

Sursa mai sus citează relatează că antrenorul Koeman a avut o discuţie cu Puig şi i-a transmis să îşi găsească echipă, până la data de 5 octombrie, când se va încheia perioada de mercato în Spania.

Puig a fost foarte utilizat pe final de campionat, de către Quique Setien, fiind văzut ca şi o mare speranţă a Barcelonei.

 

Cei de la Mundo Deportivo scriu că oficialii catalani vor să îl trimită pe acesta la Ajax, club cu care află în relaţii foarte bune. Cel mai probabil nu va fi vorba despre un transfer definitiv, ci doar despre un împrumut.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele