Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Revoluţie în Italia! 11 cluburi din Serie A refuză să înceapă antrenamentele

Serie A Publicat pe 15 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19362581/1/serie-a.jpg

Multe dintre cluburile din Serie A refuză să intre în cantonamentul impus de Federaţia Italiană de Fotbal. Motivul este simplu. Nu sunt de acord cu normenel aplicate de Ministerul Sănătăţii şi ameninţă că nu vor organiza antrenamente. Echipele care se împotrivesc sunt Inter Milano, Napoli, Milan, Cagliari, Verona, Brescia, Atalanta, Sassuolo, Fiorentina, Sampdoria şi Genoa.

Oficialii lui Inter, de exemplu, anunţă că doresc ca prevederile să fie mai permisive. În aceste condiţii, este greu de crezut că ele pot fi respectate, iar echipele pot face un antrenament ca la carte: ”Normele sunt prea puţin flexibile şi nu pot fi puse în practică. Până nu se revizuieşte, rămânem la pregătirea individuală”. O opinie contra este şi a preşedintelui Asociaţiei Jucătorilor din Italia.

Normelor noului protocol nu pot garanta încheierea stagiunii. Dacă vom avea noi cazuri pozitive, există riscul să trebuiască să oprim iar imediat campionatul, ruinând toate eforturile depuse”, a punctat Damiano Tommasi, preşedintele Asociaţiei Jucătorilor din Italia.

Echipele se puseseră de acord ca Serie A să înceapă pe 13 iunie. Campionatul e transmis de canalele LOOK, dar până atunci, începând de mâine, 16 mai, Bundesliga ia startul, iar LOOK transmite următoarele partide:

Sâmbătă, 16:30:
Borussia Dortmund - Schalke 04 - LOOK PLUS
Leipzig - Freiburg - LOOK SPORT
Hoffenheim - Hertha Berlin - LOOK SPORT 2
Fortuna Dusseldorf - Paderborn - LOOK SPORT 3

Sâmbătă, 19:30
Eintracht Frankfurt - Borussia Monchengladbach - LOOK PLUS

Duminică, 16:30
FC Koln - Mainz - LOOK PLUS

Duminică, 19:00
Union Berlin - Bayern Munchen - LOOK PLUS

Luni, 21:30
Werder Bremen - Bayer Leverkusen - LOOK PLUS

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele