Ultima oră
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90

România, delegaţie de 48 de sportivi la Campionatul European de Atletism pe echipe de la Cluj

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20246299/1/atl-2.jpg

Echipa României va avea 48 de atleţi, 25 băieţi şi 23 de fete, care vor concura atât în probe individuale cât şi în cele de ştafetă, la Campionatul European de Atletism pe echipe de la Cluj-Napoca.

Campionatul European de Atletism pe Echipe are loc în 19 şi 20 iunie, la Cluj Napoca şi reuneşte la start 13 echipe europene: Belgia, Belarus, Cehia, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Olanda, Norvegia, Elveţia, Suedia, Turcia şi România.

Conform unui comunicat al Federaţiei Române de Atletism, în Liga 1 a acestei competiţii fac parte unele dintre cele mai puternice ţări din Europa la atletism. În rândurile echipelor participante se află numeroşi atleţi medaliaţi la campionatele mondiale şi europene şi deţinători de recorduri mondiale.

Dintre cele 13 echipe participante, primele două vor accede în Superligă, iar ultimele 3 vor retrograda în Liga 2.

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele