Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Săndoi e frustrat după gafa portarului Aioani. "Am făcut un cadou după Paşte. Am dominat în mare parte jocul"

Chindia Târgoviște Publicat de Andrei Ionascu pe 4 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20159531/1/sandoi.jpg

Chindia Târgovişte a remizat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, în etapa a 6-a din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. Gazdele păreau că se îndreaptă către victorie, dar gafa incredibilă a portarului Aioani a fost decisivă. Antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, s-a declarat frustrat de faptul că echipa lui a făcut cadou un gol.

Daniel Popa a deschis scorul în minutul 52, din penalty. Valente a egalat în minutul 72, după ce portarul Aioani a degajat greşit mingea.

Primul gol primit de Chindia în acest play-out poate fi catalogat drept cea mai mare gafă a acestui sezon în Liga 1.

Chindia Târgovişte se menţine pe primul loc în clasamentul play-out-ului şi vrea să joace barajul pentru UEFA Conference League.

"Noi suntem cei care am făcut un cadou după Paşte. Sunt mulţumit de evoluţia băieţilor, am dominat în mare parte jocul, ne-am creat mai multe ocazii, oportunităţi de a înscrie. Noi am fost echipă mai periculoasă azi, Gazul în afară de golul dat - şi ştim cu toţii cum l-au dat - nu ştiu dacă au mai avut vreo oportunitate.

Se întâmplă, el (n.a. - portarul Aioani) chiar a simţit o întindere, o înţepătură cu câteva minute înainte de a se întâmpla acea fază. Chiar am vrut să facem schimbare, el ne-a transmis că e OK şi că poate să continue. El loveşte mingea foarte bine cu ambele picioare şi probabil de asta a vrut să degajeze cu stângul, putea să joace cu mâna oriunde. Îmi pare rău că am primit gol şi de asta erau supăraţi băieţii, pentru că îşi propuseseră un obiectiv până la final, dar numai nouă putea să ni se întâmple să luăm un asemenea gol. Nu sunt deloc supărat pe el, l-am încurajat, l-am felicitat pentru tot ce a făcut până la acea fază", a spus Emil Săndoi.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20159531/2/clasament-chindia.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri