Ultima oră
VIDEO | Ouzounidis apelează la rotaţia jucătorilor în play-off. "Este o perioadă cu multe meciuri. Este important să începem cu dreptul" VIDEO | Ouzounidis apelează la rotaţia jucătorilor în play-off. "Este o perioadă cu multe meciuri. Este important să începem cu dreptul"
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Mihaela Buzărnescu - Martina Trevisan, de la ora 17:30, în direct pe Look Sport+. Irina Bara a pierdut primul meci FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Mihaela Buzărnescu - Martina Trevisan, de la ora 17:30, în direct pe Look Sport+. Irina Bara a pierdut primul meci
Echipa ideală a Ligii 1, sezonul regulat. Cinci jucători de la FCSB, câte doi de la CFR Cluj şi Craiova Echipa ideală a Ligii 1, sezonul regulat. Cinci jucători de la FCSB, câte doi de la CFR Cluj şi Craiova
Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro! Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro!
Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa
VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start

Simone Inzaghi a fost testat pozitiv cu COVID-19. Starea de sănătate a antrenorului lui Lazio

Lazio Publicat pe 7 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38294/20104831/1/sslazioit.jpg

Tehnicianul echipei Lazio Roma, Simone Inzaghi, a fost testat pozitiv cu coronavirus. Anunţul a fost făcut de soţia antrenorului, Gaia Lucariello, în social media.

“Toată familia noastră a fost testată pozitiv după un test făcut la domiciliu. Suntem bine şi în izolare, conform protocolului”, a notat soţia lui Inzaghi pe Instagram.

Lazio Roma a anunţat că un membru al stafului tehnic a fost găsit infectat cu COVID-19, însă fără să precizeze despre cine este vorba.

“Lazio anunţă că a aflat că un membru al stafului tehnic a fost testat pozitiv cu COVID-19 după un test privat făcut împreună cu unii membri ai familiei sale. Clubul a luat toate măsurile pentru a-şi proteja membrii”, se arată pe site-ul grupării italiene la care este legitimat şi Ştefan Radu.

mail-share icon Email
viewscnt

Lazio

Ultimele articole Toate articolele