Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

Simone Inzaghi a fost testat pozitiv cu COVID-19. Starea de sănătate a antrenorului lui Lazio

Lazio Publicat pe 7 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38294/20104831/1/sslazioit.jpg

Tehnicianul echipei Lazio Roma, Simone Inzaghi, a fost testat pozitiv cu coronavirus. Anunţul a fost făcut de soţia antrenorului, Gaia Lucariello, în social media.

“Toată familia noastră a fost testată pozitiv după un test făcut la domiciliu. Suntem bine şi în izolare, conform protocolului”, a notat soţia lui Inzaghi pe Instagram.

Lazio Roma a anunţat că un membru al stafului tehnic a fost găsit infectat cu COVID-19, însă fără să precizeze despre cine este vorba.

“Lazio anunţă că a aflat că un membru al stafului tehnic a fost testat pozitiv cu COVID-19 după un test privat făcut împreună cu unii membri ai familiei sale. Clubul a luat toate măsurile pentru a-şi proteja membrii”, se arată pe site-ul grupării italiene la care este legitimat şi Ştefan Radu.

mail-share icon Email
viewscnt

Lazio

Ultimele articole Toate articolele