Ultima oră
Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal
Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!” Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!”
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”

Ştirea momentului în baschetul american! LeBron James, ofertat de una din marile echipe din NBA

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 14 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21492838/1/profimedia-0671903805.jpg

LeBron James a fost ofertat de Golden State Warriors, înainte de trade deadline!

Anunţul a fost făcut de Adrian Wojnarowski şi Ramona Shelburne, jurnalişti la ESPN.

Conform celor doi, înainte de trade deadline, Golden State Warriors le-a făcut celor de la Los Angels Lakers o ofertă în încercarea de a-l face pe LeBron noul coechipier a lui Steph Curry. 

Draymond Green a fost providenţial în decizia luată de Joe Lacob, cel care o deţine pe GSW. Lacob a contactat-o pe Jeanie Buss pentru a afla dacă frustarea arătată în public de LeBron a fost un semnal că ar fi deschis la negocieri cu alte formaţii.

Jeanie Buss i-a transmis lui Joe Lacob că Lakers nu are intenţia de a scăpa de LeBron, dar că va discuta cu cel mai bun marcator din istoria NBA şi cu agentul acestuia, Rich Paul. Buss a luat decizia de a nu refuza instant oferta şi a vrut să discute cu LeBron pentru că îşi doreşte ca toţi jucătorii să fie focusaţi doar la echipa la care activează.

Agentul lui LeBron le-a spus lui Joe Lacob şi lui Mike Dunleavy Jr., managerul general de la Warriors, că LeBron îşi doreşte să rămână la Lakers. După, Dunleavy a mai făcut o încercare şi l-a contactat pe Rob Pelinka, managerul general de la Lakers, dar a primit acelaşi răspuns.

Nu doar Warriros l-a vrut pe LeBron! Conform aceleaşi surse, Daryl Morey, preşedintele de la Philadelphia 76ers, l-a contactat pe Rob Pelinka pentru a vedea dacă LeBron este disponibil pentru o posibilă mutare. Pelinka i-a răspuns ironic lui Morey, întrebându-l dacă Joel Embiid este dispoibil.

Înaintea accidentări pe care a suferit-o, Embiid era favorit cert la câştigarea trofeului de MVP. Din cauza unei noi reguli, care îi obligă pe jucători să aibă un număr minim de meciuri pentru a câştiga o distincţie la final de sezon, Joel Embiid nu mai poate fi numit MVP, deşi a făcut, până îniante de accidentare, unul din cele mai bune sezoane din istoria NBA.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele