Ultima oră
Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter
Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane” Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane”
Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport
EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el" EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el"
EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea
Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată” Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată”

Şumudică face un pas în spate. “Rămân ataşat de familia Gaziantep. Sunt deschis la discuţii”

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 10 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19868633/1/sum.jpg

Marius Şumudică nu a acceptat condiţiile turcilor pentru prelungirea contractului cu Gaziantep. În plus, antrenorul român a avut o discuţie dură cu preşedintele clubului, Mehmet Buyukekşi, care şi-a făcut de asemenea publice nemulţumirile. Şumudică a transmis un comunicat de presă în care precizează că este dispus să negocieze cu Gaziantep, manifestându-şi ataşamentul pentru echipă.

Şumudică susţine că propunerea conducerii clubului Gaziantep a fost de a-i diminua salariul, atât lui, cât şi staff-ului său, cu 10%. Preşedintele Mehmet Buyukekşi a dezminţit aceste informaţii.

Gaziantep este marea surpriză a campionatului Turciei, cu doar două înfrângeri în 17 meciuri şi pe locul patru în clasament, după granzii Beşiktaş, Galatasaray şi Fenerbahce.

Marius Şumudică (49 de ani) este la Gaziantep din iunie 2019 şi mai are contract până în vară.

"Rămân ataşat de familia Gaziantep. Mai am patru luni de contract şi sunt deschis la discuţii. Aceste zile au fost teribil de grele pentru mine. Poate cele mai grele din cariera mea de antrenor, indiferent pe unde am activat. Din acest motiv, prin acest comunicat de presă oficial, doresc să-mi precizez foarte clar poziţia în contextul momentului.

Aşa cum se poate verifica, chiar şi în momentele grele, cu eliminări sau discuţii extrafotbalistice, antrenorul Marius Şumudică nu a rostit niciodată cuvinte ofensatoare la adresa conducerii clubului, oraşului Gaziantep sau a suporterilor. Sunt foarte ataşat acestei comunităţi şi exact din acest motiv am fost foarte implicat, am încercat să apăr această familie, am fost mai agresiv în timpul meciurilor şi am suferit fiind eliminat de către arbitri.

Mereu am fost onorat că, după fiecare succes al echipei, primeam mesaje de felicitare din partea doamnei guvernator Fatma Şahin, pe care o respect foarte mult. Mereu mi-a transmis că fac cinste oraşului şi a dorit ca eu să devin cetăţean turc. În aceste zile sunt foarte mâhnit şi nu înţeleg de ce mi s-a construit imaginea unui aşa zis inamic al oraşului", este mesajul transmis de Marius Şumudică.

Mehmet Buyukekşi: “Este posibil aşa ceva?”

Preşedintele clubului Gaziantep a reacţionat după declaraţiile lui Şumudică: “În fiecare săptămână, după fiecare meci, el vrea contract. Este posibil aşa ceva? Nu am cerut micşorarea salariului lui Şumudică. Antrenorul nostru ne costă 1,2 milioane de euro, dar el vrea de la noi 1,6 milioane de euro. Care antrenor din Turcia ia atât de mulţi bani? Inclusiv Fatih Terim, care a câştigat Cupa UEFA. Este posibil aşa ceva? Apoi iese la televizor şi spune: ‘Să ştie Turcia” De fapt Turcia să ştie aceste lucruri. Îşi asumă toate reuşitele. Este posibil aşa ceva?”.

mail-share icon Email
viewscnt