Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Tănase vrea să plece de la FCSB în această vară! Becali spera să-i prelungească înţelegerea

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19907618/1/rps1592.jpg

Florin Tănase este unul dintre cei mai vechi jucători din lotul FCSB. Venit în 2016 de la FC Viitorul, căpitanul ‘roş-albaştrilor’ visează la un transfer în străinătate şi a refuzat prelungirea contractului, propusă de către Gigi Becali. Tănase i-ar fi transmis finanţatorului că vrea să plece în vară, potrivit GSP.

3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase (26 de ani), care mai are contract cu FCSB până în vara anului 2023.

În acest sezon al Ligii 1, Florin Tănase a reuşit 13 goluri şi 3 pase decisive în 13 meciuri.

„Un preţ de trei milioane de euro ar fi rezonabil, s-ar putea găsi un club care să plătească atât”, a declarat un impresar din România citat de GSP.

Florin Tănase ar putea ajunge la o echipă din Turcia, SUA sau zona Golfului. Recent, presa a scris că Marseille ar putea fi interesată de un transfer.

"Tănase mai are încă doi ani. Nu vrea să mai semneze. Ce să-i fac dacă nu mai vrea? I-am zis dacă vrea să semneze şi îi mai dau încă 5.000 de euro în plus. Coman a zis că da, aşa am făcut, a vrut. Man, la fel. Tănase m-a întrebat cât vreau pe el, i-am zis 5 milioane. 'Ziceai că 3 milioane'. Ţi-am spus că dacă semnezi, îţi bag 3 milioane clauză.

Gândeşte-te, vine o echipă să te ia, vreau 5 milioane. Totul e pe acte. Băi, Tănase, vrei să facem un contract acum? Fă-l acum şi dacă găseşti 3 milioane, pleci. Dar dacă nu ai contractul, 5 milioane vreau pe tine până în ultima zi, ca să te învăţ minte!", a declarat Gigi Becali, la Pro X.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19907618/2/becali.jpg

"Adevărul e că atunci când am semnat cu FCSB nu mă aşteptam să petrec atâţia ani aici, credeam că aveam să fiu transferat în străinătate mai repede, dar nu e nicio problemă, încă sunt tânăr, cred că mai am timp să prind un transfer" - Florin Tănase

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele