Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Toni Petrea a anunţat când revine Olimpiu Moruţan la antrenamente. ”Sper să se integreze şi el şi să revină în echipă cât mai curând”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19922631/1/morutan.jpg

FCSB a suferit o pierdere importantă, înainte de primul joc din acest an, câştigat contra celor de la Astra Giurgiu, cu scorul de 3-0.

Unul dintre cei mai influenţi jucători ai liderului din Casa Liga 1 în 2020, Moruţan s-a accidentat la picior în timpul cantonamentului din Antalya, conform as.ro. Iar staff-ul medical al fostei vicecampioane din Casa Liga 1 a luat decizia de a-i recomanda lui Toni Petrea să nu rişte titularizarea lui Moruţan, pentru ca problema medicală a acestuia să nu se agraveze şi să se transforme într-o pauză şi mai mare.

Problemele sunt mai complicate decât păreau, iar Moruţan nu va putea evolua în următoarele două partide, cu FC Voluntari şi FC Argeş.

„Şi eu îmi doresc cât mai repede să îi văd pe teren, la antrenamente. Moruţan va intra de săptămâna viitoare în programul echipei. Sper la fel şi Nedelcu, după care vedem şi cu Filip. Sper să se integreze şi el şi să revină în echipă cât mai curând”, a anunţat Toni Petrea, înainte de partida cu FC Voluntari.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele